Modern Myths - Popcultuur voor avonturiers
Hellboy blu-ray en dvd Winactie in your face
Modern Myths Merchandise Star Wars The Mandalorian

Hellboy blu-ray en dvd Winactie: de hel breekt los! (UPDATE: winnaars bekend)

Stripcultheld Hellboy is terug in een nieuwe film gebaseerd op het werk van schrijver/tekenaar Mike Mignola. Je wordt meegenomen in een achtbaan door de bovennatuurlijke wereld van deze duivelse beschermer van de mensheid. Benieuwd welke legendes en mythologieën je allemaal voorbij kunt zien flitsen? Doe dan mee met onze Hellboy blu-ray en dvd Winactie en maak kans op een blu-ray of dvd van deze helse actiethriller! 

Lees ook onze vurige Hellboy-recensie.

Hellboy is gebaseerd op de Dark Horse Comics van Mike Mignola, waar de legendarische half-demonische superheld Hellboy (David Harbour (Stranger Things)) zich gevangen voelt tussen het bovennatuurlijke en de menselijke wereld. Na een gevecht tegen woeste reuzen op het Engelse platteland stuit Hellboy op Nimue, ‘The Blood Queen’ (Milla Jovovich (Resident Evil, The Fifth Element)). Zij is een uit de dood herrezen tovenares, uit op wraak op de mensheid. Hellboy is de enige die mogelijk genoeg kracht bezit om haar te kunnen stoppen. Een bloederige strijd staat op het punt te beginnen. Betekent dit het einde van de wereld? Hell no!

Hellboy is nu verkrijgbaar op blu-ray en dvd.

Hellboy blu-ray en dvd Winactie actiescene

Hellboy blu-ray en dvd Winactie: win de film
op blu-ray of dvd! (3x)

Laat de hel losbreken in deze Hellboy-prijsvraag. In samenwerking met Dutch FilmWorks geeft Modern Myths in de Hellboy blu-ray en dvd Winactie 2x een blu-ray en 1x een dvd-exemplaar van deze fantastische actiethriller weg. Krijg je het al warm?

Hellboy blu-ray en dvd Winactie prijzen

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze Hellboy blu-ray en dvd Winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Hellboy Winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Tag, als je wilt, voor bonuspunten op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram pagina de vrienden die jij kennis wilt laten maken met de duivelse wereld van Hellboy.

Onze helse quizvragen:

1) Hellboy speelt zich voor een groot deel af in Engeland, waardoor tal van Britse legendes in het verhaal zijn verwerkt. Acteur David Harbour – die Hellboy speelt – heeft eerder een rol gehad in een televisieserie met de naam van ook een (luidruchtig) Brits mythisch wezen. Welke serie bedoelen we?

2) We blijven even bij de Engelse legendes. De geestelijk vader van Hellboy, Mike Mignola, heeft in 1989 een stripverhaal – graphic novel – getekend voor DC Comics dat gerekend wordt tot de ‘Elseworlds’-verhalen; vertellingen over de DC-superhelden in alternatieve werelden. In het steampunk-verhaal Gotham by Gaslight gaat Bruce Wayne/Batman in het 19e-eeuwse Gotham achter welke seriemoordenaar aan die in die tijd bekend staat de straten van Londen onveilig gemaakt te hebben?

3) Acteur Daniel Dae Kim (Lost) speelt in Hellboy majoor Ben Daimio. Hij heeft gespeeld in een indrukwekkend aantal andere producties, waaronder ook stripverfilmingen. Hellboy heeft een rode antiheld in de hoofdrol. In welke film heeft Kim gespeeld met een groene (anti)held?

A. Swamp Thing
B. Hulk
C. Man-Thing

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 16 augustus.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE

En de winnaars die thuis de hel kunnen laten losbarsten zijn…

Blu-ray: A. van ’t Hof en L. Martens
Dvd: A. ten Berge

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Banshee
  2. Jack the Ripper
  3. Hulk (B)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2019 Modern Myths

Hellboy blu-ray en dvd Winactie Blood Queen

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

GamesGames

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.