Modern Myths - Popcultuur voor avonturiers
The Curse of La Llorona - La Llorona
Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise

The Curse of La Llorona blu-ray/dvd Winactie: hou je kinderen binnen! (UPDATE: winnaars bekend)

Elk land heeft zijn eigen griezelige legendes over (on)dodelijke vrouwen. In Latijns-Amerika is de bekendste zeker de mythe van ‘La Llorona’. In The Curse of La Llorona – binnenkort op blu-ray en dvd – leer je er alles over. Nieuwsgierig geworden? Doe dan mee met onze The Curse of La Llorona blu-ray/dvd Winactie en maak kans op een blu-ray of dvd van deze horror waarbij jij en je kinderen niet veilig zijn! 

Lees ook onze The Curse of La Llorona-recensie.

La Llorona is een gruwelijke verschijning. Ze is gevangen tussen hemel en hel, opgesloten in een verschrikkelijk lot dat ze zichzelf aangedaan heeft. Enkel het noemen van haar naam zorgt al generaties lang voor angst. Toen ze nog leefde, verdronk ze haar eigen kinderen uit pure jaloezie, waarna ze zichzelf in een kolkende rivier wierp. Nu laat ze haar tranen eeuwig lopen. Iedereen die ’s nachts haar dodelijke geroep hoort, is verdoemd.

De vloek van La Llorona

La Llorona verbergt zich in de nachtelijke schaduwen en heeft het voorzien op kinderen om wanhopig haar eigen kinderen te vervangen. Naarmate de eeuwen zijn verstreken, is haar verlangen heftiger geworden en worden haar methoden angstaanjagender. In The Curse of La Llorona sluipt ze in het Los Angeles van de jaren zeventig door de nachten op zoek naar kinderen. Na het negeren van een duistere waarschuwing van een moeder die verdacht wordt van het in gevaar brengen van kinderen, wordt een sociaal werker, samen met haar eigen kinderen, aangetrokken tot een angstaanjagende, bovennatuurlijke wereld. Hun enige hoop om de wraakzucht van La Llorona te overleven ligt in de handen van een gedesillusioneerde priester en de mythische praktijken die hij erop nahoudt om het kwaad te verdrijven. De horror van The Curse of La Llorona speelt zich af in het The Conjuring-universum.

The Curse of La Llorona is vanaf 21 augustus verkrijgbaar op blu-ray en dvd.

The Curse of La Llorona bos

The Curse of La Llorona blu-ray/dvd Winactie:
win een blu-ray of dvd! (2x)

Voorkom een tranendal en doe mee met onze The Curse of La Llorona-prijsvraag. In samenwerking met Warner Bros Home Entertainment geeft Modern Myths in de The Curse of La Llorona blu-ray/dvd Winactie 1x een blu-ray en 1x een dvd-exemplaar van deze horrorfilm weg. Ai caramba!

The Curse of La Llorona blu-ray/dvd Winactie prijzen

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze The Curse of La Llorona blu-ray/dvd Winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘The Curse of La Llorona Winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Tag, als je wilt, voor bonuspunten op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram pagina je familie om hen te waarschuwen voor de komst van deze verschijning!

De vragen:

1) Wat is de letterlijke vertaling van ‘La Llorona’ in het Nederlands?

A – De schreeuwende vrouw
B – De herrezen vrouw
C – De huilende vrouw

2) In Nederland hebben we in bepaalde provincies onze eigen legende over dwalende vrouwen. Hoe heten deze vrouwen die je tegen kunt komen op de velden van ons land als het mistig is?

3) In The Curse of La Llorona speelt actrice Patricia Velasquez het personage Patricia Alvarez. Het is niet de eerste keer dat zij een rol heeft in een film waarin ondode vrouwen rondwaren. Hoe heten de griezelfilms met een klassiek horrormonster waarin zij speelt én wat is haar rol daarin?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 25 augustus.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die La Llorona op bezoek krijgen zijn…

Blu-Ray: W. Hogendoorn
Dvd: E. Zuidgeest

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande quizvragen zijn:

  1. De huilende vrouw (C)
  2. Witte Wieven
  3. Patricia Velasquez speelt in The Mummy-films de keizerlijke bijvrouw Anck Su Namun

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2020 Modern Myths

The Curse of La Llorona priester

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise