Modern Myths - Popcultuur voor avonturiers
Ma op de trap
Modern Myths Shop Mysterium

Ma blu-ray/dvd winactie: keer terug de kelder in en win! (UPDATE: winnaars bekend)

Een vrouw alleen is soms erg gemeen. We zagen het in Misery en onlangs in Greta. Ook in Ma van Blumhouse Productions – nu op blu-ray en dvd – lijkt de vriendelijk ogende Sue Ann in eerste instantie iemand waar je een feestje mee kunt bouwen. Dat ze al snel een ware nachtmerrie blijkt, kun je zelf zien als je meedoet met onze Ma blu-ray/dvd winactie. Maak kans op een blu-ray of dvd van deze beklemmende thriller. 

Lees ook onze Ma recensie en het interview met Jason Blum van Daniel!

Sue Ann (Oscar winnaar Octavia Spencer (Snowpiercer, The Shape of Water)) is een eenzame vrouw in een rustig stadje in Ohio. Wanneer tiener Maggie (Diana Silvers (Glass)) haar vraagt om wat drank voor haar en haar groep vrienden te kopen, biedt Sue Ann de kelder van haar huis aan zodat de kinderen kunnen feesten. Er zijn wel wat huisregels: Iemand moet nuchter blijven. Niet vloeken. Ga nooit naar boven. En noem haar ‘Ma’. Na diverse feestjes begint de gastvrijheid van Ma in een obsessie te veranderen. Wat begon als een droom voor jongeren wordt al snel een afgrijselijke nachtmerrie wanneer het huis van Ma verandert van de beste plek in de stad, naar de verschrikkelijkste plek op aarde.

Ma is nu verkrijgbaar op blu-ray en dvd.

Ma houdt van feesten

Ma blu-ray/dvd winactie: win de blu-ray of dvd

Maak het thuis gezellig, pak wat te drinken en doe mee met onze Ma-prijsvraag. In samenwerking met Universal Pictures Home Entertainment geeft Modern Myths in de Ma blu-ray/dvd winactie 1 x de blu-ray en 1x de dvd van deze thriller weg.

Ma blu-ray/dvd winactie - winactie prijzen

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze Ma blu-ray/dvd winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Ma Winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Tag daarbij, als je wilt, voor bonuspunten op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram-pagina’s jouw vrienden om samen een Ma-filmfeestje te organiseren.

De vragen:

1) Ma-regisseur Tate Taylor en Octavia Spencer hebben eerder samengewerkt. Welke film hebben ze samen gemaakt, waar Spencer de Oscar voor ‘beste vrouwelijke bijrol’ voor won?

2) Octavia Spencer is twee keer eerder genomineerd voor de Oscar voor ‘beste vrouwelijke bijrol’. Welke van de onderstaande drie films hoort wat die nominaties betreft niet in het rijtje thuis?

A. The Shape of Water
B. Drag me to hell
C. Hidden Figures

3) In het Interview met Jason Blum vraagt Daniel aan Jason Blum hoe de samenwerking tussen Blumhouse Productions en regisseur Tate Taylor was. Daarin vertelt Jason Blum hoe betrokken hij als producent was en hoeveel maanden er samengewerkt is om de toon van de film precies goed te krijgen. Hoeveel maanden kostte dat in post-production?

A. 6 maanden
B. 12 maanden
C. 18 maanden

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 12 november.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die een feestje met Ma gaan bouwen zijn …

Blu-ray: D. Amesz
Dvd: L. Boender

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. The Help
  2. Drag me to Hell (B)
  3. 12 maanden (B)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2020 Modern Myths

Ma houdt van handenarbeid

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise