Men in Black International blu-ray winactie Agent H en M uitsnede
Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise

Men in Black: International blu-ray winactie – win deze actiekomedie! (UPDATE: winnaars bekend)

Bezoekjes van buitenaardse wezens vinden niet alleen in Amerika plaats. Daarom gaan we in Men in Black: International naar het Europese hoofdkwartier van dit geheime agentschap. Ga op tour door Europa met Agent H (Chris Hemsworth) en Agent M (Tessa Thompson) in onze Men in Black: International blu-ray winactie en maak kans op een van de drie blu-rays van deze actiekomedie. 

Lees ook de Men in Black: International blu-ray/dvd recensie van André.

De Men in Black zijn terug! Dit keer nemen Chris Hemsworth en Tessa Thompson als agenten H en M de rol van de geheime politieagenten op zich die onderdeel uitmaken van de internationale organisatie die de wereld moet behoeden voor bedreigingen afkomstig van het uitschot van het heelal. Nu stuiten agenten H en M mogelijk op hun grootste, globale bedreiging ooit: er bevindt zich een mol binnen hun organisatie…

Men in Black: International is vanaf nu verkrijgbaar op blu-ray en dvd.

Men in Black: International Pawny

Men in Black: International blu-ray winactie:
win een blu-ray

Check of je neuralizer in je binnenzak zit en doe mee met onze Men in Black: International-prijsvraag. In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment geeft Modern Myths in de Men in Black: International blu-ray winactie 3 x een blu-ray van deze actiekomedie weg.

Men in Black: International blu-ray winactie

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze Men in Black: International blu-ray winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Men in Black: International winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Tag daarbij, als je wilt, voor bonuspunten op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram-pagina’s die vrienden of familieleden waarvan jij vermoedt dat ze in het geheim een alien zijn. Je weet immers nooit.

De vragen:

1) André neemt je in zijn Men in Black: International blu-ray/dvd-recensie mee langs de verschillende media waarin de MiB zijn verschenen. Wie is de bedenker/schrijver van de The Men in Black comic?

A. Sandy Carruthers
B. Lowell Cunningham
C. Barry Blair

2) Hoe heet de tweelingbroer van Edgar the Bug die we tegenkomen in MiB: The Animated Series?

A. Frank the Bug
B. Eddie the Bug
C. Edwin the Bug

3) Chris Hemsworth speelt een van de hoofdrollen in deze spin-off van de oorspronkelijke Men in Black-serie, waar Will Smith een hoofdrol in speelde. De broer van Chris Hemsworth – Liam Hemsworth – heeft ook in een film met aliens gespeeld die een vervolg is op een Will Smith actiespektakel. Welke film met Liam Hemsworth bedoelen we?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 15 november.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die de Europese afdeling van de Men in Black over de vloer krijgen zijn …

A. van der Steen, N. Mutten en M. van den Hoek

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Lowell Cunningham (B)
  2. Edwin the Bug (C)
  3. Independence Day: Resurgence

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2024 Modern Myths

Men in Black: International Agent M en Agent H met grote geweren

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.