Modern Myths - Popcultuur voor avonturiers
Spellenspektakel 2019 demo
Modern Myths Shop Mysterium

Spellenspektakel 2019 Winactie – win twee dagkaarten! (UPDATE – winnaar bekend)

Fans van het fantastische genre zitten nooit zonder nieuwe werelden om te ontdekken. Films, televisieseries, boeken en games zijn een onuitputtelijke bron van verhalen. Maar wil je die werelden echt in gezelschap beleven, dan gaat er niets boven een bordspel. En ook daar kom je op sciencefiction-, fantasy- en horrorgebied heel veel leuks tegen. Nergens zie je dat beter dan op het jaarlijkse Spellenspektakel, dit jaar gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Zelf zien en beleven? Doe dan mee met onze Spellenspektakel 2019 winactie en maak kans op twee dagkaarten voor deze speelse beurs! 

Spellenspektakel 2019 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 november in de Jaarbeurs Utrecht. Jong en oud kunnen hun hart ophalen met honderden speeltafels, speldemonstraties, meeslepende toernooien, shops met nieuwe en tweedehandsspellen en nog veel meer. Zeker als je al een poosje geen bordspellen meer hebt gespeeld, of als je toe bent aan de volgende stap na Catan, Carcassonne of het immer populaire Monopoly is een bezoekje aan de beurs de moeite waard. De bordspellenwereld is zeker zo uitgebreid als de andere media die in de intro van dit artikel genoemd worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van titels als:

Multiverse War: een oorlogsspel waarin je je personages sterker maakt, gebieden verovert, legers op de been brengt en je gebieden ontwikkelt.

Spellenspektakel 2019 winactie: Multiverse War
Spellenspektakel 2019 winactie: Multiverse War

Heroes of Tenefyr: een coöperatieve deck-building game waarin iedereen een unieke held speelt. Versla talloze monsters en verzamel krachtige beloningen om je helden sterker te maken.

Spellenspektakel 2019 winactie: Heroes of Tenefyr
Spellenspektakel 2019 winactie: Heroes of Tenefyr

Galactic Era: ontdek verre planeten en verover ze, ontwikkel met jouw ruimtevaart-beschaving nieuwe technologieën, handel met bondgenoten en bevecht je vijanden. Met wie neem jij de Melkweg over?

Spellenspektakel 2019 winactie: Galactic Era
Spellenspektakel 2019 winactie: Galactic Era

Celestia: Verover als onverschrokken avonturier hemelse steden en hun geheime schatten.

Spellenspektakel 2019 winactie: Celestia
Spellenspektakel 2019 winactie: Celestia

En dit is natuurlijk maar het topje van de ijsberg. Er gaat een (bordspellen)wereld voor je open!

Spellenspektakel 2019 Toernooien

Naast de presentaties van de bordspellen en het zelf uitproberen van al het moois, kun je ook kijken naar toernooien als Magic The Gathering Dutch Open Series en het EK Catan. Voor kinderen is er een speciaal kinderplein met allerlei leuke activiteiten, zodat ze de hele dag kunnen spelen terwijl jij zelf aan de slag gaat of de toernooien volgt.

Spellenspektakel 2019 toernooi

Spellenspektakel 2019 winactie:
win twee dagkaarten

Laat die dobbelstenen rollen en doe mee met onze Spellenspektakel 2019-prijsvraag. In samenwerking met het Spellenspektakel geeft Modern Myths in de Spellenspektakel 2019 winactie twee dagkaarten voor deze beurs weg, ter waarde van € 25,70!

Spellenspektakel 2019 logo klein

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze Spellenspektakel 2019 winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Spellenspektakel 2019 winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Tag daarbij, als je wilt, voor bonuspunten op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram-pagina’s de vrienden waarmee jij gezellig een dagje bordspellen speelt.

De vragen:

1) Welk bordspel wordt door historici als het oudste ter wereld gezien?

A. Backgammon
B. Senet
C. Go

2) Wie is de ontwikkelaar van het populaire Catan?

A. Klaus Teuber
B. Klaus-Jürgen Wrede
C. Richard Garfield

3) Wat is de naam van Mr. Monopoly, het besnorde mannetje dat de mascotte van dit klassieke bordspel is?

A. Daddy Warbucks
B. Uncle Scrooge
C. Rich Uncle Pennybags

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 6 november.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaar die dit weekend de dobbelstenen zal laten rollen is …

M. Kuitert

Gefeliciteerd! De kaartjes komen zo snel mogelijk jouw kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Senet (B)
  2. Klaus Teuber (A)
  3. Rich Uncle Pennybags (C)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2020 Modern Myths

Lees ook ons sfeerverslag van het Spellenspektakel 2017 en bekijk het filmpje!

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise