Modern Myths Merchandise – Obi-Wan Kenobi
Bol AlgemeenBol Algemeen

Modern Myths Merchandise – Wees als Obi-Wan Kenobi

Star Wars en merchandise gaan hand in hand. Elke film en serie heeft zijn eigen actiefiguren, boeken, strips, kleding en wat nog meer. Zo ook de nieuwe limited serie Obi-Wan Kenobi op Disney+. In deze Modern Myths Merchandise – Obi-Wan Kenobi zetten we leuke spullen voor je op een rij uit het leven van deze Jedi-meester. Uiteraard met lichtzwaard, Jedi-kostuum en Lola. Zelfs Darth Vader komt er bij kijken! 

Lees ook Andrés Obi-Wan Kenobi recensie.

Met Obi-Wan Kenobi op Disney+ wordt een stuk verhaal tussen Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith en Star Wars: Episode IV – A New Hope ingevuld. Een roestige Ben Kenobi (Ewan McGregor (Birds of PreyDoctor Sleep)) gaat op missie om iemand uit zijn verleden te redden. Het blijkt voor hem een kans om datzelfde verleden te verwerken, als hij oud zeer en gemiste kansen onder ogen moet komen.

De serie is een mix van lekkere knokpartijen en lichtzwaardgevechten, met wat “bijzondere” momenten die niet helemaal geloofwaardig overkomen. Zo loopt een van de slechteriken tijdens een achtervolging lichtjes tegen een boomtak en weet Obi-Wan met behulp van een lange jas iemand door een zwaarbewaakt fort van het keizerrijk te smokkelen…

Modern Myths Merchandise – Obi-Wan Kenobi

Maar voor de leuke merchandise maakt dat natuurlijk niets uit. Dus loop mee langs onze partners Merchoid, Zavvi, Fans, Amazon en Bol.com. Als The Force het wil, zit er vast wat voor je bij!

Obi-Wan Kenobi recensie - Modern Myths

Hoodie, t-shirt en lightsaber-sieraad – Merchoid.com

De webwinkel Merchoid.com heeft wederom verschillende mooie spullen van Obi-Wan Kenobi in de collectie. Zo kun je een stijlvolle hoodie met de Jedi-meester erop dragen, of naar de “dark side” gaan met een Lord Vader t-shirt. Of draag zijn lichtzwaard om je nek.

Obi-Wan Kenobi Zip Hoodie - Merchoid

Obi-Wan Kenobi Zip hoodie <strong>- </strong>€ 62,99

Obi-Wan Kenobi Darth Vader Sith Lord T-Shirt - Merchoid

Darth Vader sith lord t-shirt <em>- </em>€ 28,99

Obi-Wan Kenobi Darth Vader Lightsaber ketting - Merchoid

Darth Vader lightsaber ketting - € 44,99

Kostuum, poster of de Grand Inquisitor – Amazon.nl

Op Amazon.nl vind je een uitgebreide selectie Obi-Wan Kenobi spullen. Zo kun je je een kostuum van de Jedi-meester aanmeten in verschillende stijlen of een stijlvolle poster aan je muur hangen. Ook op Amazon wordt de Dark Side niet vergeten met een actiefiguur van de Grand Inquisitor uit de Star Wars: The Black Series van Hasbro.

Star Wars Obi Wan Kenobi kostuum - Amazon.nl

Star Wars Obi-Wan Kenobi kostuum - € 85,99

Star Wars The Black Series Grand Inquisitor actiefiguur - Amazon.nl

Star Wars: The Black Series - Grand Inquisitor actiefiguur - € 30,84

Obi-Wan Kenobi Poster - Amazon

Obi-Wan Kenobi canvas poster 90x60 cm - € 59,90

Modern Myths Merchandise – Lola, LEGO en Funko – Zavvi.nl

Ook Zavvi pakt uit met een leuke selectie merchandise rond de nieuwe Disney+-serie. Naast de verplichte Funko Pop!-figuren, is er ook een leuke LEGO-set waarin je de confrontatie tussen Obi-Wan en Anakin Skywalker kunt nabouwen. Beide mannen staan na jaren weer oog in oog.

Het meest bijzondere “speeltje” uit deze aflevering van Modern Myths Merchandise is toch wel de Hasbro Star Wars L0-LA59, oftewel Lola! Het betreft hier wel een pre-order waar je nog wat geduld voor moet uitoefenen, maar dan krijg je ook een droid met meer dan 45 licht-, geluid- en bewegingseffecten. Daarnaast kun je haar op haar pootjes zetten, laten “zweven” of los meenemen. Voor de echte Star Wars-liefhebber!

Obi-Wan Kenobi Funko Pop! - Zavvi

Obi-Wan Kenobi Funko Pop! - € 14,99

Modern Myths Merchandise – Obi-Wan Kenobi - Obi-Wan Kenobi Darth Vader Funko Pop! - Zavvi

Darth Vader Funko Pop! - € 14,99

Obi-Wan Kenobi Reva Third Sister Funko Pop! - Zavvi

Reva Third Sister Funko Pop! - € 14,99

Modern Myths Merchandise – Obi-Wan Kenobi - Hasbro Star Wars L0-LA59 (Lola) Droid Toy - Zavvi

Hasbro Star Wars L0-LA59 (Lola) Droid - € 111,49

Modern Myths Merchandise – Obi-Wan Kenobi - LEGO Star Wars Obi-Wan Kenobi vs. Darth Vader Battle - Zavvi

LEGO Star Wars Obi-Wan Kenobi vs. Darth Vader battle - € 49,99

Generaal Obi-Wan Kenobi – FANS

Bij FANS kun je terecht voor een prachtig standbeeld van de Jedi-meester in zijn gloriedagen. Met het Star Wars: General Obi-Wan Kenobi Mythos standbeeld van Sideshow zet je Obi-Wan in de kracht van zijn leven in je vitrine. Het beeldje is 17,7 inch hoog en Kenobi staat op het smeulende wrak van een Confederacy B2 super battle droid. Kortom, sparen en hebben!

Star Wars General Obi-Wan Kenobi standbeeld - FANS

Star Wars: General Obi-Wan Kenobi mythos beeldje - € 649,-

Star Wars Legends – Bol.com

We zullen in deze aflevering van Modern Myths Merchandise de nieuwe Marvel Star Wars: Obi-Wan comic-serie van Christopher Cantwell plaatsen zodra die in trade paperback uitkomt. Voor nu wijzen we je op Star Wars Legends: Kenobi, een verhaal over Ben Kenobi op Tatooine door New York Times bestseller auteur John Jackson Miller. Maakt het bij een goed verhaal uit of Disney hem wel of niet meeneemt als officiële Star Wars “lore”? Bepaal het voor jezelf!

Modern Myths Merchandise – Obi-Wan Kenobi - Star Wars Legends - Kenobi - Bol.com

Star Wars Legends: Kenobi - € 8,99

Met deze selectie Obi-Wan Kenobi merchandise kun je de serie op Disney+ wel uitkijken. May The Force Be With You!

Modern Myths Merchandise – Obi-Wan Kenobi

In Modern Myths Merchandise geven we je regelmatig tips voor leuke geeky-cadeaus of om natuurlijk je eigen fantasy-verzameling mee uit te breiden. Duik mee in het aanbod van action figures, statues, gadgets, merchandise en andere hebbedingen! We linken al het moois in deze rubriek regelmatig naar door ons uitgezochte webwinkels. Door gebruik te maken van deze affiliate-links – herkenbaar aan de pijltjes – sponsor je Modern Myths bij je aankoop, zodat we onze gratis content kunnen blijven maken. Kijk ook in onze webwinkel, de Modern Myths Shop!

Meer mooie merchandise vind je in de rubriek Modern Myths Merchandise.

© 2022-2024 Modern Myths

Obi-Wan Kenobi - Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.