Strawberry Mansion winactie - Modern Myths

Strawberry Mansion winactie – Win een droomreisje naar de bioscoop! (UPDATE: Winnaars bekend)

In Strawberry Mansion – vanaf 22 juli in de bioscoop – is dromen niet meer gratis. De overheid heft er belasting over en reclamebedrijven willen hun boodschappen erbij vertonen. Belastinginspecteur James Preble heeft het er maar moeilijk mee, totdat hij de excentrieke Arabella ontmoet, die al haar hele leven de belasting ontduikt. Wil je een droomreisje naar deze surrealistische romantische komedie winnen? Doe dan mee met onze Strawberry Mansion winactie en maak kans op twee vrijkaartjes en een t-shirt! 

Lees ook Andrés Strawberry Mansion recensie.

In een toekomst niet ver van nu, heeft belastinginspecteur James Preble (Kentucker Audley) het niet makkelijk. Elke nacht droomt hij van een benauwend roze kamertje met reclameaanbiedingen. Overdag is het niet veel beter. Elk greintje avontuur en onvoorspelbaarheid lijken in deze eind-kapitalistische wereld verdwenen. Alsof elk aspect van zijn leven bepaald wordt. Dan wordt hij uitgenodigd door de excentrieke Arabella Isadora (Penny Fuller) die haar hele leven nog geen enkele droombelasting heeft betaald. Ze vraagt hem om alsnog al haar dromen, opgeslagen op duizenden VHS-banden, te onderzoeken.

Deze surrealistische romantische komedie is afkomstig van het Amerikaanse filmmakersduo Kentucker Audley en Albert Birney.

Strawberry Mansion draait vanaf 22 juli in de bioscoop.

De picknick van je dromen - Strawberry Mansion

Strawberry Mansion winactie – win twee vrijkaartjes en een t-shirt

Droom je van een uitje naar de bioscoop? Doe dan mee met onze Strawberry Mansion prijsvraag. In samenwerking met Periscoop Film geeft Modern Myths in deze Strawberry Mansion winactie 3 x twee vrijkaartjes + een t-shirt weg!

Strawberry Mansion winactie - Prijzen

Zo doe je mee:

In deze Strawberry Mansion winactie maak je dubbel kans op de vrijkaartjes met t-shirt door zowel antwoord te geven op onze Strawberry Mansion winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten twee kaartjes en een t-shirt onder iedereen die op 1 augustus geabonneerd is op onze nieuwsbrief en de overige kaartjes en shirts onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Strawberry Mansion winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar de prijzen. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Strawberry Mansion winactie – De vragen:

1) In Strawberry Mansion moet acteur/regisseur Kentucker Audley zich door een berg VHS-banden heen werken. In welke horrorfilm uit 2012, die ook om een VHS-tape draait, had hij de rol van Rox?

2) Actrice Penny Fuller is al jaren een verdienstelijk actrice, vooral op televisie. In Strawberry Mansion zien we droomachtige dier/mensfiguren. In 1982 speelde Penny Fuller in een televisieversie van een bekend drama, waarin een mens ook in verband gebracht wordt met een dier. Welk dier bedoelen we?

A – Olifant
B – Muis
C – Kikker

3) Regisseurs/schrijvers Kentucker Audley en Albert Birney hebben al eerder samengewerkt aan een absurdistische film. Hoe heet hun film uit 2017, waarin een gorilla in een klein stadje voor de tv gaat werken en daarbij zichzelf leert ontdekken?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 1 augustus.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die het droomreisje naar de bioscoop winnen zijn:

M. Vriend, E. ten Pas en K. Kroost (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) V/H/S
2) Olifant (A), The Elephant Man
3) Sylvio

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2022 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Periscoop Film

Strawberry Mansion - Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise