Het onzichtbare leven van Addie LaRue winactie – Modern Myths
Modern Myths Shop bordspellen variant 2

Het onzichtbare leven van Addie LaRue winactie – Win de nieuwe V.E. Schwab! (UPDATE: winnaars bekend)

De Amerikaanse auteur Victoria Schwab staat bekend om haar fantasy epos de Schemering-trilogie, maar heeft ook vele andere, geweldige boeken geschreven. Ze schrijft net zo makkelijk voor volwassenen, jong volwassenen als kinderen en elke nieuwe titel van haar hand is een feest.  Het onzichtbare leven van Addie LaRue is haar nieuwste boek en in deze Het onzichtbare leven van Addie LaRue winactie maak je er kans op! Doe dus snel mee en laat je zien! 

Lees binnenkort onze recensie van de Nederlandse uitgave van Het onzichtbare leven van Addie LaRue of nu alvast Roxans recensie van The invisible life of Addie LaRue. Hier vind je ons interview met Victoria Schwab!

Het onzichtbare leven van Addie LaRue - V.E. Schwab coverFrankrijk, 1714. Als Adeline LaRue wordt uitgehuwelijkt, smeekt ze om meer tijd en een leven in vrijheid. Haar wens gaat in vervulling, maar tegen een vreselijke prijs. Addie zal eeuwig leven en is gedoemd te worden vergeten door iedereen die ze ontmoet. Zelfs haar ouders vergeten hun dochter op slag en jagen haar hun huis uit.

Ontheemd en alleen begint Addie aan een betoverend avontuur dat eeuwen en continenten omspant. Van de achttiende-eeuwse salons van Parijs tot de straten van het moderne New York: Addie leert overal overleven. Maar terwijl haar tijdgenoten de geschiedenisboeken in gaan, blijft Addie onopgemerkt bestaan. Dag na dag, jaar na jaar. Tot ze op een dag een boekhandel binnenstapt en iemand haar voor het eerst in driehonderd jaar herkent…

Het onzichtbare leven van Addie LaRue is vanaf 19 januari verkrijgbaar.

Het onzichtbare leven van Addie LaRue winactie: win een boek

Volg Addie LaRue op haar magische reis en doe mee met onze Het onzichtbare leven van Addie LaRue prijsvraag. In samenwerking met uitgeverij Boekerij geeft Modern Myths in de Het onzichtbare leven van Addie LaRue winactie twee maal de nieuwe V.E. Schwab weg!

Het onzichtbare leven van Addie LaRue - V.E. Schwab cover

Zo doe je mee:

In deze Het onzichtbare leven van Addie LaRue winactie maak je dubbel kans op een boek door zowel antwoord te geven op onze Het onzichtbare leven van Addie LaRue winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 28 januari geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een exemplaar onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Het onzichtbare leven van Addie LaRue winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een exemplaar. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Het onzichtbare leven van Addie LaRue winactie – De vragen:

1) Hoe heet het Franse dorpje waar Addie LaRue aan het einde van de 17e eeuw wordt geboren?

A – Erquy
B – Villon sur Sarthe
C – Cour-Cheverny

2) In 2019 interviewde Modern Myths Victoria Schwab in het Ambassade Hotel in Amsterdam. We vroegen haar onder andere naar haar stripserie The Steel Prince. Als stripuitgeverij Marvel haar zou vragen een serie rond een van hun personages te schrijven, welk personage zou Victoria dan kiezen? Hint: Er is ook een Netflix-serie rond deze persoon van haar keuze.

3) Hoe heet de hoofdpersoon uit Schwabs fantasyserie die bestaat uit de boeken City of Ghosts, Tunnel of Bones en Bridge of Souls?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 28 januari.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die straks gezien mogen worden met hun nieuwe boek zijn:

– N. van der Stap
– Shantihlalta (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Villon sur Sarthe (B). Erquy is de inspiratie voor het Gallische dorp waar Asterix woont en in Cour-Cheverny staat een kasteel waar Hergé Kasteel Molensloot van kapitein Haddock van heeft gemaakt. Dat je het maar even weet!
  2. Jessica Jones
  3. Cassidy Blake

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2021 Modern Myths

Het onzichtbare leven van Addie LaRue banner

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise