Scream winactie - Modern Myths
Doctor Strange 2 banner

Scream winactie – Win een hoodie en vrijkaarten voor deze nieuwe slasher! (UPDATE: Winnaars bekend)

Begin maar te schreeuwen, want Scream is terug! In 1996 verscheen het eerste deel van deze slasher filmserie en nu – zesentwintig jaar later – verschijnt alweer het vijfde deel. Opnieuw terroriseert de mysterieuze moordenaar Ghostface het stadje Woodsboro. En de tieners die in het eerste deel met hem te maken kregen, keren ook terug om hem tegen te houden. Zelf zien? Doe dan mee met onze Scream winactie. Je maakt kans op vrijkaartjes en een hoodie! 

Lees ook Dirks Scream recensie.

In de nieuwe Scream is het twintig jaar geleden dat het rustige stadje Woodsboro werd opgeschrikt door een aantal gewelddadige moorden. Maar nu worden de bewoners opnieuw geteisterd door de moordenaar die zich achter het Ghostface-masker verschuilt. En opnieuw kiest hij een groep tieners als doelwit.

Neve Campbell (The Craft, House of Cards), Courteney Cox (Friends) en David Arquette (TRON: Uprising, Buffy the Vampire Slayer) keren terug in hun iconische rollen als respectievelijk Sidney Prescott, Gale Weathers en Dewey Riley. Tijd om je mes te scherpen!

Scream draait nu in de bioscoop.

Jenna Ortega als Tara Carpenter

Scream winactie – Win vrijkaartjes en een hoodie

Keer terug naar Woodsboro en doe mee met onze Scream prijsvraag. Modern Myths geeft twee keer twee vrijkaartjes weg in samenwerking met Universal Pictures. Inclusief een griezelig leuke hoodie!

Scream recensie - Poster

Zo doe je mee:

In deze Scream winactie maak je dubbel kans op de vrijkaartjes met hoodie door zowel antwoord te geven op onze Scream winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten twee vrijkaartjes en een hoodie onder iedereen die op 24 februari geabonneerd is op onze nieuwsbrief en twee kaartjes en een hoodie onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Scream winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Ben je enthousiast over deze winactie? Volg ons dan op onze social media kanalen en reageer op de winactie-post.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar de vrijkaartjes en een hoodie. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Scream winactie – De vragen:

1) Wie spreekt de stem in van Ghostface in alle filmdelen van deze slasher serie tot nu toe?

2) In de Scream-films bestaat een fictieve slasher filmserie gebaseerd op de verschillende aanvaringen tussen Sidney Prescott en Ghostface: Stab. Wie speelt de rol van Sidney Prescott in de eerste Stab?

3) De Scream-serie is onlosmakelijk verbonden met de legendarische horror regisseur/schrijver Wes Craven. Maar welk deel van Scream is niet door hem geregisseerd?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 24 februari.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die je op dit moment hoort gillen van geluk zijn:

M. Hulsman en Naliey (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De kaartjes en de hoodie komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Roger Jackson
2) Tori Spelling
3) Deze allernieuwste Scream!

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2022-2022 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Universal Pictures

Scream 2022 - Ghostface

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise