The Forever Purge winactie - Modern Myths
Doctor Strange 2 banner

The Forever Purge winactie – Maak schoon schip en win een blu-ray of dvd! (UPDATE: Winaars bekend)

De alweer vijfde film in het The Purge universum van horror producent Blumhouse – The Forever Purge – is uit op blu-ray, dvd en 4K UHD. Met vijf films en een televisieserie ben je wel even zoet, maar in dit vijfde deel wil een sekte anarchisten zelfs dat de jaarlijkse “purge” nooit meer stopt! Wil jij ook lekker lang genieten van dit nieuwe deel? Doe dan mee met onze The Forever Purge winactie. Je maakt kans op een blu-ray of dvd. 

Lees ook Dirks The Forever Purge recensie.

In The Forever Purge worden alle regels gebroken als een sekte van anarchistische plunderaars besluit dat de jaarlijkse “Purge” (Zuivering) niet stopt bij zonsopgang, maar nooit zal eindigen. In dit nieuwe hoofdstuk van deze horrorfranchise van Blumhouse (The First Purge, Get Out) is een ondergrondse beweging niet langer tevreden met maar één nacht per jaar waarin alle misdaden zijn toegestaan. De leden plegen een coup en zorgen voor oneindige slachtpartijen. Niemand is meer veilig. Het land verkeert in chaos en de Verenigde Staten begint langzaam uiteen te vallen…

The Forever Purge is nu verkrijgbaar op blu-ray, dvd en 4K UHD.

Leven Rambin als Harper Tucker en Cassidy Freeman als Cassidy Tucker

The Forever Purge winactie – Win een blu-ray of dvd

Ben je fan van The Purge en wil je dit vijfde deel winnen? Doe dan mee met onze The Forever Purge prijsvraag. Modern Myths geeft deze maatschappelijke horror in samenwerking met Universal Pictures tweemaal op blu-ray en eenmaal op dvd weg!

The Forever Purge winactie - Prijzen

Zo doe je mee:

In deze The Forever Purge winactie maak je dubbel kans op een blu-ray of dvd door zowel antwoord te geven op onze The Forever Purge winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar van de blu-ray of dvd onder iedereen die op 25 januari geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een blu-ray of dvd onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘The Forever Purge winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Geef daarbij even aan of je voorkeur uitgaat naar een blu-ray of een dvd.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een blu-ray of dvd. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

The Forever Purge winactie – De vragen:

1)  Acteur Will Patton speelt in The Forever Purge vader Caleb Tucker. Hij is vaker te zien in Blumhouse-films, zoals onlangs in Halloween en Halloween Kills. Hoe heet zijn personage in die horrorfilms?

2) Producent Jason Blum had een bekende, gespierde actieheld op het oog voor een rol in The Forever Pure. Welke held?

A – Arnold Schwarzenegger
B – Sylvester Stallone
C – Jean-Claude Van Damme

3) Ooit is “The Purge” opgezet als sociaal experiment, zoals je kon zien in The First Purge. De politieke NFFA stimuleerde het idee bedacht door een psycholoog en sociaal expert. Waar staat de afkorting NFFA voor?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 25 januari.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die The Forever Purge voortaan voor altijd in de kast hebben staan zijn:

Blu-ray: D. Wolf en Booclaire (nieuwsbrief abonnee)
Dvd: P. Loppé

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Officer Hawkins
2) Sylvester Stallone (B)
3) New Founding Fathers of America

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2022 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Universal Pictures

The Purge 5 - The Forever Purge

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise