The Suicide Squad winactie - Modern Myths

The Suicide Squad winactie – Win vrijkaartjes voor dit zooitje ongeregeld! (UPDATE: Winnaars bekend)

Voor The Suicide Squad – vanaf 5 augustus in de bioscoop – heeft regisseur James Gunn (Guardians of the Galaxy) een sterrencast verzameld. Onder andere Idris Elba, Margot Robbie, John Cena en Sylvester Stallone komen in actie als superschurken Bloodsport, Harley Quinn, Peacemaker en King Shark. Hun missie? Red de wereld, of sterf. Wil je deze over-the-top actiefilm zelf beleven (of overleven)? Doe dan mee met onze The Suicide Squad winactie en maak kans op twee vrijkaartjes! 

Lees ook Dirks The Suicide Squad recensie!

Welkom in de hel! Ofwel Belle Reve, de gevangenis met het hoogste sterftecijfer in de VS. Hier zitten de allerergste superschurken gevangen. En zij doen alles om hun vrijheid terug te winnen. Zelfs al moeten ze zich daarvoor aansluiten bij de ultrageheime en dubieuze Task Force X.

Ook dit keer is het weer alles of niets voor een bonte verzameling slechteriken. Wat dacht je van Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin en Harley Quinn? Zwaarbewapend worden ze op Corto Maltese gedropt, een afgelegen eiland waar het wemelt van de vijanden. En het gevaar komt uit elke hoek! Wie slim is, kan dus maar beter geen geld op ze inzetten.

Dit keiharde, over-the-top superschurken actiespektakel is geregisseerd door James Gunn (Guardians of the Galaxy). De Suicide Squad wordt gespeeld door o.a. Idris Elba, Margot Robbie, John Cena en Peter Capaldi.

The Suicide Squad draait vanaf 5 augustus in de bioscoop.

The Suicide Squad recensie

The Suicide Squad winactie – win twee vrijkaartjes!

Wil jij de meest gestoorde superschurken in één team zien? Doe dan mee met onze The Suicide Squad prijsvraag. In samenwerking met Warner Bros geeft Modern Myths in deze The Suicide Squad winactie 3 x twee vrijkaartjes weg.

The Suicide Squad recensie - Poster

Zo doe je mee:

In deze The Suicide Squad winactie maak je dubbel kans op de vrijkaartjes door zowel antwoord te geven op onze The Suicide Squad winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten twee kaartjes onder iedereen die op 12 augustus geabonneerd is op onze nieuwsbrief en de overige kaartjes onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘The Suicide Squad winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar de prijzen. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

The Suicide Squad winactie – De vragen:

1) De hoofdarts in Belle Reve wordt gespeeld door een comicbook auteur die o.a. bekend staat als bedenker van de moderne incarnatie van The Suicide Squad. Welke auteur bedoelen we?

A – John Byrne
B – John Ostrander
C –  Robert Kanigher

2) Idris Elba speelt Bloodsport. Wat is de echte naam van de Bloodsport die Elba in The Suicide Squad speelt?

A – Angelo Mortalli
B – Wade Wilson
C – Robert DuBois

3) James Gunn werkt graag met dezelfde acteurs. Wie had hij oorspronkelijk op het oog voor Peacemaker, voor John Cena de rol op zich nam?

A – Chris Pratt
B – Dave Bautista
C – Vin Diesel

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 12 augustus.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die deze keiharde actiefilm vol superschurken in de bioscoop gaan zien zijn:

A. Caenen, M. van Dusschoten en R.P. Koole (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) John Ostrander (B)
2) Robert DuBois (C), Angelo Mortalli is “Bloodshot” en Wade Wilson is “Deadpool”
3) Dave Bautista (B)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2022 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Warner Bros

The Suicide Squad

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise