Tenet winactie - Modern Myths
Modern Myths Shop bordspellen variant 2

Tenet winactie – Win een blu-ray of dvd fo yar-ulb nee niW (UPDATE: winnaars bekend)

In dit bizarre jaar waarin de bioscopen voor lange tijd dicht waren (en zijn), mochten we gelukkig nog wel naar de nieuwe Christopher Nolan: Tenet. Zoals je van de regisseur gewend bent, is dit verhaal over een spion die op bijzondere wijze met de manipulatie van tijd te maken krijgt, een indrukwekkende kijkervaring. Heb je hem nog niet gezien of wil je hem nog een keer zien om alle details die je de eerste keer gemist hebt op te sporen? Doe dan mee met onze Tenet winactie en maak kans op een blu-ray of dvd. Geen tijd te verliezen dus! 

Lees binnenkort Andrés Tenet 4K UHD recensie of nu alvast Jeroens filmrecensie!

Tenet is een intrigerend verhaal van regisseur Christopher Nolan (Batman Begins, Inception) met acteerwerk van John David Washington (BlacKKKlansman), Robert Pattinson (The Lighthouse), Elizabeth Debicki (Guardians of the Galaxy Vol. 2) en Kenneth Branagh (Murder on the Orient Express). De film is een visueel baanbrekende reis door tijd en ruimte, waarin de Protagonist (Washington) te maken krijgt met inversie van de tijd. Terwijl hij jacht maakt op schurk Sator (Branagh) is het de vraag wie er zich nog meer met de situatie bemoeit. Bij deze thriller moet je je ogen goed open houden.

Tenet is vanaf 21 december te koop op blu-ray, dvd en 4K UHD.

Tenet winactie - The Protagonist

Tenet winactie: win deze thriller op blu-ray of dvd

Wees bij de tijd en doe mee met onze Tenet prijsvraag. In samenwerking met Warner Bros Home Entertainment geeft Modern Myths in de Tenet winactie deze intrigerende thriller 2x op blu-ray en 1x op dvd weg.

Tenen winactie - prijzen

Zo doe je mee:

In deze Tenet winactie maak je dubbel kans op een blu-ray of dvd door zowel antwoord te geven op onze Tenet winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 1 januari geabonneerd is op onze nieuwsbrief en twee exemplaren onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Tenet winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Geef daarbij even aan of je voorkeur uitgaat naar een blu-ray of een dvd.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een blu-ray of dvd. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Tenet winactie – De vragen:

1)  Tenet is de derde film die Christopher Nolan maakte in samenwerking met de Nederlandse cinematograaf Hoyte van Hoytema. Welke andere twee films hebben ze samen geschoten?

2) John David Washington is naast acteur ook producer. In 2010 was hij als co-producer betrokken bij een post-apocalyptische film waarin zijn vader de hoofdrol speelde. Welke film bedoelen we?

3) Zowel Robert Pattinson als Kenneth Branagh hebben in een Harry Potter film gespeeld. In welke delen van deze magische filmserie zaten deze acteurs?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 1 januari 2021.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die hun tijd goed gebruikt hebben door mee te doen met deze winactie zijn:

Blu-ray: L. van der Meer en B. Brand
Dvd: B. Brugman

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1 – Interstellar en Dunkirk
2 – The Book of Eli
3- Robert Pattinson: Harry Potter and the Goblet of Fire / Kenneth Branagh: Harry Potter and the Chamber of Secrets

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

Bekijk hier een trailer van Tenet:

© 2019-2021 Modern Myths

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise