The Evil Dead winactie - Modern Myths
Modern Myths Shop bordspellen variant 2

The Evil Dead winactie – Win deze horror klassieker op 4K UHD! (UPDATE: Winnaar bekend!)

Je zou het misschien niet zeggen als je de komische horrors Army of Darkness en Ash vs Evil Dead kent, maar de eerste film in de serie – The Evil Dead – is een keiharde, bloederige horrorfilm. Regisseur Sam Raimi zette zichzelf ermee op de kaart en hoofdrolspeler Bruce Campbell werd er een cultheld door. Sony Pictures brengt deze horrorklassieker nu uit op 4K UHD en in deze The Evil Dead winactie maak je er kans op! Gooi dus je weekendtas in de auto, rij naar het afgelegen hutje in het donkere bos en doe mee met onze The Evil Dead winactie! 

Lees Andrés The Evil Dead 4K UHD recensie!

Het keiharde, bloederige debuut van schrijver/regisseur Sam Raimi (Spider-Man, Drag Me To Hell, The Grudge) is een mijlpaal in de geschiedenis van de horrorfilm. The Evil Dead is een niet te stuiten tornado van terreur, met vele angstaanjagende effecten. De film is met recht een cultklassieker geworden. Vijf studenten gaan naar een afgelegen huisje in het bos. Hier wekken ze per ongeluk een genadeloze, demonische kracht die vastbesloten is om hen koste wat het kost te vernietigen. Met zijn gruwelijke scènes is The Evil Dead de ultieme horrorfilm, die nu extra hard je huiskamer binnenkomt op 4K UHD!

The Evil Dead is nu uit op 4K UHD.

The Evil Dead winactie - Hail to the king baby

The Evil Dead winactie: win deze horror klassieker, baby!

Stel je overlevingsinstinct op de proef en doe mee met onze The Evil Dead prijsvraag. In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment geeft Modern Myths in de The Evil Dead winactie deze cultklassieker 1x op 4K UHD weg.

The Evil Dead 4K UHD packshot

Zo doe je mee:

In deze The Evil Dead winactie maak je kans op de 4K UHD door antwoord te geven op onze The Evil Dead winactie-vragen. We verloten een exemplaar onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘The Evil Dead winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Hopelijk overleef je het!

The Evil Dead winactie – De vragen:

1 – In de films en series van The Evil Dead krijgt Ash J. Williams (Bruce Campbell) het telkens aan de stok (kettingzaag) met demonen die opgeroepen worden door een beroemd boek, bedacht door een Amerikaanse schrijver van klassieke horrorverhalen aan het begin van de 20e eeuw. Hoe heet dit boek en welke schrijver bedoelen we?

2 – Hoe worden de demonen in de The Evil Dead serie genoemd?

A – Walkers
B – Deadites
C – Cenobites

3 – In welk merk/type auto rijdt Ash in de The Evil Dead films? Deze kenmerkende wagen is van Sam Raimi zelf en komt ook in veel van zijn andere films voor.

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 17 januari.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaar die het luik naar zijn kelder maar beter dicht kan houden is:

R. Eeuwes

Gefeliciteerd! Je prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. De Necronomicon van H.P. Lovecraft
  2. B- Deadites
  3. Een Oldsmobile Delta 88 uit 1973

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

Op de hoogte blijven van onze winacties?

Modern Myths logo - homepageAbonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties en de nieuwe artikelen op Modern Myths. Daarnaast maak je regelmatig kans op een leuke prijs. Iedereen die ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt namelijk mee naar leuke prijzen die we verloten onder onze nieuwsbriefabonnees. Ben je nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

© 2019-2021 Modern Myths

The Evil Dead recensie - Cabin in the Woods

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise