Jalvin en het rijm van de Wold winactie - Modern Myths

Jalvin en het rijm van de Wold winactie – win een magisch Dizary goodiepakket! (UPDATE: winnaars bekend!)

Patrick Berkhof neemt je in Jalvin en het rijm van de Wold op sprookjesachtige wijze mee naar een bijzondere plek in de wold van Dizary. In deze novelle ontmoet je bijzondere personages en wordt de grootste onthulling van de wold van Dizary tot nu toe gedaan. Heb je de wereld van Dizary nog niet eerder ontdekt, doe dan zeker mee met onze Jalvin en het rijm van de Wold winactie! Je maakt kans op een magisch goodiepakket van het nieuwe boek uit de Dizary-serie. 

Lees ook Daniels recensie van Jalvin en het rijm van de Wold.

Jalvin en het rijm van de Wold - Patrick Berkhof coverHerinneringen zijn een kostbaar bezit. Met zijn gave kan Jalvin ze bij mensen waarnemen. Als straatverteller baseert hij er schitterende verhalen op. Maar een rover waart rond in de ruige havenstad Neilpoort en hij berooft steeds Jalvins toehoorders.

De griezel blijkt niet hun geld te willen. Met zijn onstilbare honger jaagt hij op een ultieme buit. Het heden – en vooral ook het verleden van Jalvin – worden erdoor op zijn kop gezet.

Jalvin en het rijm van de Wold is nu verkrijgbaar.

Jalvin en het rijm van de Wold winactie: win een goodiepakket

Laat je meenemen naar de sprookjesachtige wold van Dizary en doe mee met onze Jalvin en het rijm van de Wold prijsvraag. In samenwerking met Project Dizary geeft Modern Myths in de Jalvin en het rijm van de Wold winactie twee maal een magisch goodiepakket weg, met daarin het nieuwe Dizary boek zelf, een schetsdossier, een boekenlegger en een landkaart!

Jalvin en het rijm van de Wold winactie - prijzen

Zo doe je mee:

In deze Jalvin en het rijm van de Wold winactie maak je dubbel kans op een goodiepakket door zowel antwoord te geven op onze Jalvin en het rijm van de Wold winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 27 november geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een exemplaar onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Dizary: Jalvin en het rijm van de Wold winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een goodiepakket. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Jalvin en het rijm van de Wold winactie – de vragen:

1) De wereld van Dizary bestaat uit drie niveaus: “Eteria” (de bovenwold), “Dizary” (het stadse deel) en een wold onder de grond, namelijk… ?

A – Ember
B – Morlock
C – Nedorium

2) Patrick Berkhof nodigt ook andere auteurs uit om te schrijven in de wold van Dizary. Naast Jasper Polane en Johan Klein Haneveld is in oktober een nieuwe auteur bekend gemaakt die voor Project Dizary gaat schrijven. Welke nieuwe auteur gaat op avontuur in de wold?

3) In de eerste twee Dizary-boeken van Patrick Berhkhof – Dizary boek 2: Demonen van Myradé en Dizary boek 1: Het Levende Systeem – draait het verhaal rond een vredesgilde, dat zichzelf vaak in de nesten werkt. Hoe heet dit gilde?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 27 november.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de avonturiers die naar Dizary mogen afreizen zijn:

– W. de Wal
– S.J. Dijkstra (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Nedorium (C). Ember is de stad in City of Ember van auteur Jeanne Duprau en de Morlocks zijn een ondergronds ras in de klassieker The Time Machine van H.G. Wells.
  2. Annemiek Steur.
  3. Het vredesgilde “Moed en Daad”.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2022 Modern Myths

Jalvin en het rijm van de Wold winactie - Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

  • Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise
Official Superhero Merchandise