The Originals Seizoen 5 DVD Winactie The Originals Familie uitsnede
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

The Originals Seizoen 5 dvd Winactie: zet er je tanden in! (UPDATE: winnaar bekend)

Met het verschijnen van het vijfde seizoen van The Originals op dvd is er een einde gekomen aan deze vampierserie. Wil je zelf zien hoe het allemaal afloopt, doe dan mee met onze The Originals Seizoen 5 dvd Winactie en maak kans op een dvd-box van het volledige vijfde seizoen!

Meer weten over The Originals? Daniel bespreekt in zijn The Originals Seizoen 1-5-recensie de complete serie.

Het laatste seizoen van The Originals, met Joseph Morgan, Daniel Gillies en Claire Holt in de hoofdrollen, begint zeven jaar na de lotgevallen van de kernleden van de Mikaelson-familie. De vampiers Elijah en Rebekah en hun hybride vampier/weerwolf-broer Niklaus zijn nazaten van de Mikaelson-dynastie. Wanneer ze terugkeren naar hun geliefde New Orleans om de stad te bevrijden van de duivelse vampier Marcel Gerard, laait een eeuwenoude machtsstrijd op en komen gevoelens van liefde, wraak en bloeddorstigheid naar boven, samen met een oerdrift om de bloedlijn door te zetten.

The Originals Seizoen 5 is nu verkrijgbaar op dvd.

The Originals Seizoen 5 DVD Winactie familie

The Originals Seizoen 5 dvd Winactie: win het volledige vijfde seizoen! (1x)

Zet je tanden in deze The Originals Seizoen 5-prijsvraag. In samenwerking met Warner Bros Home Entertainment geeft Modern Myths in de The Originals Seizoen 5 dvd Winactie 1x een volledig vijfde seizoen op dvd weg!

The Originals Seizoen 5 DVD Winactie The Originals Seizoen 5 packshot

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze The Originals Seizoen 5 dvd Winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘The Originals Seizoen 5 Winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Tag, als je wilt, voor bonuspunten op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram pagina je eigen familie met wie je The Originals wilt gaan kijken.

De quizvragen:

1) Acteur Daniel Gillies speelt Elijah Mikaelson in The Originals en The Vampire Diaries. In welke andere vampierserie speelde hij daarvoor eenmalig mee in een aflevering?

A – Angel
B – From Dusk Till Dawn: The Series
C – True Blood

2) Actrices Claire Holt en Phoebe Tonkin spelen respectievelijk Rebekah Mikaelson en Hayley Marshall in The Originals. Het is niet de eerste keer dat ze samen in een serie zitten. Als welke andere bovennatuurlijke wezens hebben ze eerder samen gespeeld?

A – Weerwolven
B – Zeemeerminnen
C – Elven

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 30 augustus.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaar die het volledige vijfde seizoen van The Originals op dvd kan gaan bingen is…

M. van den Hoek

Gefeliciteerd! De prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. True Blood (antwoord C)
  2. Zeemeerminnen (antwoord B)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2023 Modern Myths

The Originals Seizoen 5 DVD Winactie trouwerij

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.