Spider-Man: No Way Home winactie – Modern Myths
Doctor Strange 2 banner

Spider-Man: No Way Home winactie – Slinger een goodie pakket binnen! (UPDATE: Winnaars bekend)

Iedereen kijkt uit naar Spider-Man: No Way Home, het sluitstuk in de eerste Spider-Man trilogie met Tom Holland als Peter Parker. De trailers zijn verslonden, de ticketverkoop ging als een dolle en vanaf 16 december draait de film ook eindelijk. Spider-Man gaat het multiversum verkennen en wij gaan met hem mee. Wil je een te gek goodie pakket winnen voor onderweg? Doe dan mee met onze Spider-Man: No Way Home winactie! 

Lees ook Jeroens Spider-Man: No Way Home recensie.

‘We started getting visitors… from every universe’. Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke buurtsuperheld Peter Parker (Tom Holland (Onward, Spider-Man: Far From Home)) ontmaskerd. Hij kan zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als webslingeraar.

Peter vraagt Doctor Strange (Benedict Cumberbatch (Doctor Strange, Star Trek: Into Darkness)) om hulp, maar daardoor staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Het dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn…

Spider-Man: No Way Home draait vanaf 16 december in de bioscoop.

Spider-Man en MJ zien geen weg terug

Spider-Man: No Way Home winactie – Win een goodie pakket

Neem een duik in het multiversum en doe mee met onze Spider-Man: No Way Home prijsvraag. Modern Myths geeft in samenwerking met Universal Pictures twee goodie pakketten weg met daarin een waterfles, sporttas, sleutelhanger, laptophoes en notitieboekje!

Spider-Man: No Way Home winactie - prijzen

Zo doe je mee:

In deze Spider-Man: No Way Home winactie maak je dubbel kans op een goodie pakket door zowel antwoord te geven op onze Spider-Man: No Way Home winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een pakket onder iedereen die op 25 december geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een pakket onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Spider-Man: No Way Home winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een goodie pakket. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Spider-Man: No Way Home winactie – De vragen:

1) In de Spider-Man: No Way Home trailers wordt al heel veel van het verhaal in de film getoond, waaronder tegen welke schurken Peter het moet opnemen. Zo zie je Dr. Octopus, Green Goblin, Electro, Lizard en Sandman; vijf leden van een mogelijk nieuwe “Sinister Six”! Maar wie van de onderstaande superschurken hoorden bij de oorspronkelijke Sinister Six (voor het eerst verschenen in Amazing Spider-Man Annual 1 uit 1965)?

  • Dr. Octopus
  • Kraven the Hunter
  • Mysterio
  • Vulture
  • Electro
  • Green Goblin
  • Sandman
  • Lizard
  • Hydro-Man
  • Molten Man

2) Na Spider-Man: No Way Home gaan we met Doctor Strange in the Multiverse of Madness – die volgend jaar moet uitkomen – nog dieper in op het multiversum concept. Maar ook achter de camera beginnen de verschillende universums door elkaar te lopen. De regisseur van de Spider-Man trilogie, met Tobey Maguire als Peter Parker die begon in 2002, maakt namelijk ook de tweede Doctor Strange film! Welke regisseur bedoelen we?

3) Nu de superschurken uit alle vorige Spider-Man films in Spider-Man: No Way Home blijken te zitten, is het geen wonder dat iedereen gelooft dat we ook alle vorige Spider-Mans gaan zien. Maar acteurs Tobey Maguire en Andrew Garfield beweren bij hoog en bij laag dat dit niet zo is. En dan is er ook nog een acteur die hetzelfde beweert, al had hij wel graag komen opdagen. Welke acteur uit de The Amazing Spider-Man televisieserie uit 1977 bedoelen we? (En ja, ook hem geloven we niet!)

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 25 december.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de goodie pakketten gaan hun weg vinden naar het huis van deze winnaars:

S.L. Scheepmaker en G. Remmits (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Doctor Octopus, Kraven the Hunter, Mysterio, Vulture, Electro, Sandman
2) Sam Raimi
3) Nicholas Hammond

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2022 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Universal Pictures

Spider-Man: No Way Home recensie - Poster

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

3 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise