The Lodge - Riley Keough
Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise

The Lodge winactie – Win vrijkaartjes voor deze ijskoude horror! (UPDATE: winnaars bekend)

Ga je nog op skivakantie dit seizoen? Als het er deze keer niet inzit, niet getreurd. Hier op Modern Myths maak je namelijk kans op een geweldige bioscoopreis naar een pittoresk berghutje in de sneeuw. Maar kijk wel uit voor de mysterieuze, bovennatuurlijke kwade kracht die in het gebied heerst. Doe mee met onze The Lodge winactie en maak kans op twee vrijkaartjes voor deze ijskoude horrorfilm! 

Na het verlies van hun moeder zijn Mia (Lia McHugh (Eternals, Into the Dark)) en Aidan (Jaeden Martell (IT, Knives Out)) gedwongen om samen met hun nieuwe stiefmoeder Grace (Riley Keough (Mad Max: Fury Road, It Comes at Night)) gedrieën kerst door te brengen in een afgelegen berghut. Volledig ingesneeuwd worden ze bedreigd door een angstaanjagende bovennatuurlijke kracht. De horrorfilm The Lodge wordt tot leven gebracht door de makers van Goodnight Mommy, de alarmerende Oostenrijkse horror uit 2014.

The Lodge draait vanaf 6 februari in de bioscoop.

The Lodge - Lekker weer buiten

The Lodge winactie: win twee vrijkaartjes
naar de bioscoopsneeuw

Wil je er even lekker tussenuit? Doe dan mee met onze The Lodge-prijsvraag. In samenwerking met The Searchers geeft Modern Myths in de The Lodge winactie 3 x 2 vrijkaartjes voor deze ijskoude horrorfilm weg.

The Lodge winactie - poster

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze The Lodge winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘The Lodge’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Abonneer je daarbij voor bonuspunten op onze nieuwsbrief, zodat je voortaan op de hoogte blijft van al onze winacties. Aanmelden kan hier.

De vragen:

1) The Lodge is geschreven en geregisseerd door het duo Severin Fiala en Veronika Franz. Zij hebben samen ook Goodnight Mommy gemaakt. Naar welk kinderspelletje verwijst de Oostenrijkse originele titel van die horrorfilm?

A. Rara, wie ben ik?
B. Ik zie, ik zie (wat jij niet ziet)
C. Iene, miene, mutte

2) Afgelegen locaties in de sneeuw zijn een magneet voor duistere machten. Welke film hoort wat dat betreft niet in onderstaand rijtje?

A. The Shining
B. The Evil Dead
C. The Thing

3) Acteur Jaeden Martell speelt Aidan in The Lodge. Hij heeft in zijn carrière al twee keer gespeeld in films waarin ook komiek Bill Murray voorkomt. Murray op zijn beurt heeft ook gespeeld in een film waarin hij ingesneeuwd raakt en te maken krijgt met een mysterieuze kracht. Hoe heet deze klassieke komedie die toevallig komende zondag zeer actueel is (ja, wij leggen verregaande verbanden bij Modern Myths)?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 9 februari.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

Update:

En de winnaars die hun warme jas mogen aantrekken zijn:

S. Boet, K. Draewer en J. de Rie

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Ik zie, ik zie (wat jij niet ziet) (B)
  2. The Evil Dead (B), deze horror draait wel om een hutje in het bos met een duistere kracht, maar speelt zich niet af in de sneeuw
  3. Groundhog Day

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

Bekijk hier de trailer van The Lodge:

© 2019-2020 Modern Myths

The Lodge winactie - poster

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise