The Mandalorian seizoen 2 winactie – Modern Myths
Bol AlgemeenBol Algemeen

The Mandalorian seizoen 2 winactie – win een goodiepakket en upgrade jezelf! (UPDATE: winnaars bekend)

Vorig jaar november zorgde Star Wars: The Mandalorian seizoen 1 voor een hernieuwd vertrouwen in het epische sciencefiction universum van Disney/Lucasfilm. En dat kwam niet alleen door de mysterieuze baby Yoda. Nog voordat er een vergelijkbare grote titel op Disney+ verschenen is (kuch – Marvel), gaat het avontuur van de eenzame Mandalorian en zijn protegé vanaf 30 oktober verder. En we kunnen niet wachten! Kijk jij er ook naar uit, doe dan mee met onze The Mandalorian seizoen 2 winactie en maak kans op een gevuld goodiepakket van de serie. This is the way! 

Lees ook onze Star Wars: The Mandalorian seizoen 2 kijkgids!

In Star Wars: The Mandalorian seizoen 2 vervolgen The Mandalorian en The Child hun reis door een gevaarlijk stelsel.  Ze ontmoeten vijanden en bondgenoten, terwijl zij zich een weg banen tijdens het tumultueuze tijdperk na de ineenstorting van het Galactische Keizerrijk.

De cast van dit tweede seizoen bestaat onder andere uit: Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers en Giancarlo Esposito. De regisseurs van het nieuwe seizoen zijn onder andere Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed en Robert Rodriguez.

Star Wars: The Mandalorian Seizoen 2 streamt vanaf 30 oktober op Disney+.

The Mandalorian seizoen 2

The Mandalorian Seizoen 2 winactie: win een goodiepakket

Reis opnieuw met ons mee naar het ver, veraf gelegen Star Wars-universum en doe mee met onze The Mandalorian seizoen 2  prijsvraag. In samenwerking met Disney geeft Modern Myths in de The Mandalorian Seizoen 2 winactie twee maal een goodiepakket weg, met daarin een draagtas, een popsocket telefoonaccessoire, een speldje en een notitieboekje.

The Mandalorian seizoen 2 winactie – poster

Zo doe je mee:

In deze The Mandalorian Seizoen 2 winactie maak je dubbel kans op een goodiepakket door zowel antwoord te geven op onze The Mandalorian Seizoen 2 winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 8 november geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een exemplaar onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘The Mandalorian Seizoen 2 winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een goodiepakket. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

The Mandalorian Seizoen 2 winactie – de vragen

1) Volg ons even in deze gedachtegang: Pedro Pascal speelt de Mandalorian. Hij speelde in 2013 ook in een aflevering mee van de thrillerserie Homeland. De baas van de CIA in die serie – Saul Berenson – wordt gespeeld door Mandy Patinkin. Patinkin speelde in 1987 een op wraak beluste zwaardvechter in een grappige sprookjesfilm die we op Modern Myths regelmatig aanhalen. Dit jaar was Pedro Pascal als hetzelfde personage te zien in een miniserie met dezelfde titel. Welke sprookjesfilm bedoelen we én welk personage spelen zowel Patinkin als Pascal?

2) Wil je nog meer gekke verbanden leggen? Acteur Carl Weathers speelt Greef Karga in The Mandalorian. Hij speelde in het jaar 1987 – welke we net in vraag 1 ook noemden – in een andere klassieke sciencefictionfilm. Eentje waarin een enge alien ook een harnas draagt en een goede krijger is. Welke sciencefictionfilm bedoelen we?

3) Om de The Mandalorian serie te maken gebruikt Lucasfilm een bijzondere techniek, waarin de acteurs in een virtuele omgeving geplaatst worden. De acteurs staan dus niet voor een groen scherm, maar bevinden zich als het ware in de virtuele wereld tijdens het spelen. Hoe heet deze techniek?

A – Industrial Light & Magic
B – StageCraft
C – VPP (Virtual Production Platform)

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 8 november.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de Star Wars-fans die hun huis weer iets meer naar de wijze van de Mandalorian kunnen inrichten zijn:

F. van Lijsdonk
A.R. Pooran (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. The Princess Bride – Inigo Montoya
  2. Predator
  3. B – StageCraft (StageCraft is een Virtual Production Platform, ontwikkelt door het bedrijf Industrial Light & Magic van LucasFilm)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

Bekijk hier de trailer van Star Wars: The Mandalorian seizoen 2:

© 2019-2024 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Disney

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.