Avengers Endgame Assemble
BoekenBoeken

Avengers: Endgame blu-ray/dvd Winactie: Verzamel je Avengers-trivia! (UPDATE – winnaars bekend)

De hoofdverhaallijn in de succesvolle filmwereld die Marvel Studios opgebouwd heeft sinds de eerste Iron Man-film uit 2008 komt in Avengers: Endgame spectaculair ten einde. Wil je alle (echt alle) Avengers nog eens op je televisie voorbij zien komen, doe dan mee met onze Avengers: Endgame blu-ray/dvd Winactie! 

Lees ook onze Avengers: Endgame recensie!

De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in Avengers: Infinity War in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame, de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios. Met onder andere Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Danai Gurira, Bradley Cooper en Josh Brolin.

Avengers: Endgame is nu verkrijgbaar op blu-ray (ook in 3D en 4K Ultra HD) en dvd!

Avengers Endgame Captain America oorlog

Avengers: Endgame blu-ray/dvd Winactie:
win de film op blu-ray of dvd

Wil jij meer dan tien jaar Avengers van je beeldscherm laten spatten, doe dan mee met onze Avengers: Endgame blu-ray/dvd-prijsvraag. In samenwerking met Disney geeft Modern Myths in de Avengers: Endgame blu-ray/dvd Winactie 2 x de blu-ray-versie en 1x de dvd-versie weg. Avengers Assemble!

Avengers: Endgame blu-ray/dvd Winactie prijzen

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze Avengers: Endgame blu-ray/dvd Winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Avengers: Endgame Winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Verzamel daarbij, als je wilt, voor bonuspunten op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram pagina je vrienden door ze te taggen en ze te laten weten dat we een winactie georganiseerd hebben!

De vragen:

1) De gebeurtenissen in Avengers: Infinity War zijn Clint Barton (Hawkeye) niet in zijn koude kleren gaan zitten. Wat is zijn geheime identiteit in Avengers: Endgame?

A. Nomad
B. Ronin
C. The Hornet

2) Ook Thor zit niet lekker in zijn vel in Endgame. Wat is de naam van de hamer die hij in de film gebruikt, nu Mjolnir stuk is?

A. Stormbreaker
B. Thunderstrike
C. Jarnbjorn

3) Als je bijgekomen bent van meer dan tien jaar Marvel-spektakel, kijk dan mee naar de toekomst van het MCU. Hoe heet de klassieke Avenger die tijdens de afgelopen D23 Expo door Marvel is aangekondigd en het eerste zal verschijnen in de Eternals-film?

A. Swordsman
B. Silver Samurai
C. Black Knight

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 8 september.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die de eindstrijd van The Avengers thuis nog eens in de herhaling mogen zien zijn …

Blu-ray – M. Smienk en C. Pet
DVD – K. Bulthuis

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Ronin (B)
  2. Stormbreaker (A)
  3. Black Knight (C)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2023 Modern Myths – Beeldmateriaal: ©Marvel 2019

Avengers Endgame Thanos oorlog

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

  • Films en seriesFilms en series