Vincent doit mourir winactie – Modern Myths

Vincent doit mourir winactie – Een prijsvraag waar je gewoon aan mee moet doen! (UPDATE: Winnaars bekend)

Heb jij ook weleens het idee dat iemand je raar aankijkt? In het geval van Vincent gaat dat nog een stapje verder. Zonder aantoonbare reden proberen wildvreemden hem ineens te vermoorden als hij oogcontact met hen maakt. Overleven in de huidige maatschappij wordt voor Vincent zo ineens nog ingewikkelder. Wil je weten hoe deze Franse tragikomische thriller afloopt, doe dan mee met onze Vincent doit mourir winactie. Je maakt kans op twee vrijkaartjes, een EHBO-kit en een door regisseur Stéphan Castang gesigneerde poster! 

Lees ook André’s Vincent doit mourir recensie.

Vincent Borel (Karim Leklou (The Stronghold, Pour la France)) wordt in Vincent doit mourir Vincent must die – van de ene op de andere dag zomaar door vreemden achternagezeten. Telkens wanneer hij met iemand oogcontact maakt, krijgen ze moorddadige bedoelingen en moet hij letterlijk rennen voor zijn leven. Aanvankelijk probeert Vincent zijn dagelijkse bezigheden voort te zetten, totdat het uit de hand loopt. Hij wordt gedwongen te vluchten en het roer helemaal om te gooien. Zal hij erachter komen wat er nu eigenlijk aan de hand is?

Deze Franse tragikomische thriller kon je al eerder zien op Imagine Fantastic Film Festival 2023 en is geregisseerd door Stéphan Castang (Finale, Mercenaire).

Vincent doit mourir draait vanaf 11 januari in de bioscoop.

Karim Leklou als Vincent en Vimala Pons als Margaux

Vincent doit mourir winactie – Win vrijkaartjes, een EHBO-kit en een poster

Ben je benieuwd of Vincent het gaat redden in deze film? Doe dan mee met onze Vincent doit mourir prijsvraag! Modern Myths geeft in samenwerking met Gusto Entertainment drie keer twee vrijkaartjes weg voor deze Franse thriller, inclusief een EHBO-kitje. De hoofdprijswinnaar ontvangt daarbij ook een door regisseur Stéphan Castang gesigneerde filmposter!

Vincent doit mourir recensie – poster

Zo doe je mee:

In deze Vincent doit mourir winactie maak je dubbel kans op de vrijkaartjes + EHBO-kit door zowel antwoord te geven op onze Vincent doit mourir winactie-vragen én door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. We verloten twee vrijkaartjes + EHBO-kit onder iedereen die op 21 januari 2024 geabonneerd is op onze nieuwsbrief en twee keer twee kaartjes + EHBO-kit onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden! Een van de winnaars krijgt er de gesigneerde poster bij.

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Vincent doit mourir winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Ben je enthousiast over deze winactie? Volg ons dan op onze social media kanalen en reageer op de winactie-post.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar de vrijkaartjes. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in en doe mee met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Vincent doit mourir winactie – De vragen:

1) Acteur Karim Leklou moest in de film Le monde est à toi (The World is Yours) als dealer Farès ook het roer omgooien om zijn huidige leven te ontvluchten. Naast drugs en zijn nogal aanwezige moeder, krijgt hij het in dit verhaal ook met een schimmig geheim genootschap te maken. Welke groep bedoelen we?

A – De Tempeliers
B – De Illuminati
C – De New World Order

2) Actrice Vimala Pons speelt in Vincent doit mourir als Margaux Lamy. Maar dit is niet de eerste keer dat ze in een film speelt met de naam “Vincent” in de titel. In welke andere Vincent-film heeft ze een rol en wat is de Nederlandse vertaling van die titel?

3) Regisseur Stéphan Castang heeft zelf ook bijna altijd een cameo in zijn eigen films. Als wat is hij in Vincent doit mourir te zien?

A – Politieagent
B – Stagiair
C – Moorddadige voetganger

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 21 januari 2024.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die uit moeten kijken voor jaloers uitgaanspubliek, zijn:

Hoofdprijs: M. Bakker, Overige prijzen: J. Hendrikx en H. Brants (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De vrijkaartjes met EHBO-kit en de poster voor de hoofdprijswinnaar komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) De Illuminati (B)
2) Vincent n’a pas d’écailles
3) Politieagent (A)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2024-2024 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Gusto Entertainment

Victor must die recensie - Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.