Night Swim winactie - Modern Myths
Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise

Night Swim winactie – Duik in deze prijsvraag en win vrijkaartjes! (UPDATE: Winnaars bekend)

Heb je de horror van de feestdagen bijna doorstaan? Dan ben je in het nieuwe jaar vast toe aan een lekker avondje griezelen in de bioscoop. Productiemaatschappij Blumhouse bedient je op je wenken met Night Swim, een bovennatuurlijke thriller van Bryce McGuire en Rod Blackhurst. Een gezin probeert een nieuwe start te maken in een luxueus huis met een zwembad in de tuin. Helaas herbergt het huis een angstaanjagend geheim en sluimeren er kwaadaardige krachten in het water. Zin in een frisse duik in deze duistere horror? Doe dan mee met onze Night Swim winactie en maak kans op twee vrijkaartjes! 

Night Swim is gebaseerd op de gelijknamige korte film uit 2014 van regisseur/schrijvers Rod Blackhurst (Mommy, Amanda Knox) en Bryce McGuire (Every House is Haunted). In deze bovennatuurlijke thriller moet Major League-honkbalspeler Ray Waller (Wyatt Russell (Overlord, The Falcon and the Winter Soldier)) door een slopende ziekte vervroegd stoppen met zijn sportcarrière. Hij verhuist met zijn vrouw Eve (Kerry Condon (The Banshees of Inisherin, Better Call Saul)), tienerdochter Izzy (Amélie Hoeferle (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes)) en zoontje Elliot naar een nieuw huis.

Ray heeft namelijk de hoop toch weer prof te kunnen worden en overtuigt Eve ervan dat het zwembad van hun nieuwe huis hem de kans biedt te werken aan zijn herstel. Maar een duister geheim laat een kwaadaardige kracht in hun nieuwe thuis ontwaken, dat het gezin mee zal sleuren naar gruwelijke diepten… Deze film wordt geproduceerd door James Wan (Saw, The Conjuring, Aquaman and the Lost Kingdom) en Jason Blum van horrorproductiemaatschappij Blumhouse.

Night Swim draait vanaf 4 januari in de bioscoop.

Wyatt Russell als Ray Waller in Night Swim

Night Swim winactie – Win vrijkaartjes

Trek je zwembroek aan en neem een nieuwjaarsduik in onze Night Swim prijsvraag! Modern Myths geeft in samenwerking met Universal Pictures drie keer twee vrijkaartjes weg voor deze Blumhouse horrorfilm.

Night Swim recensie - Poster

Zo doe je mee:

In deze Night Swim winactie maak je dubbel kans op de vrijkaartjes door zowel antwoord te geven op onze Night Swim winactie-vragen én door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. We verloten twee vrijkaartjes onder iedereen die op 7 januari 2024 geabonneerd is op onze nieuwsbrief en twee keer twee kaartjes onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Night Swim winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Ben je enthousiast over deze winactie? Volg ons dan op onze social media kanalen en reageer op de winactie-post.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar de vrijkaartjes. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in en doe mee met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Night Swim winactie – De vragen:

1) Acteur Wyatt Russell, de zoon van Kurt Russell en Goldie Hawn, zal niet veel moeite gehad hebben om zich in te leven in zijn Night Swim personage Ray Waller. Hij is namelijk zelf ook professioneel sporter geweest. Welke sport beoefende hij? Bonusvraag: Voor welke Nederlandse provincie speelde hij in seizoen 2009-2010?

2) Als je de stem van actrice Kerry Condon hoort, komt die je vast heel bekend voor. Ze is namelijk te horen in een flink aantal films van Marvel Studios. Welke stem spreekt ze in voor het Marvel Cinematic Universe?

3) Regisseur Bryce McGuire heeft wat met water. Zo schreef hij naast Night Swim (2014) in 2013 de korte film Jesus Fish en in 2015 een korte film over een eindeloze zomer met zowel een watersportterm als een verwijzing naar het duister in de titel. Welke korte film bedoelen we?

Modern Myths verloot de vrijkaartjes onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 7 januari 2024.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die een frisse nieuwjaarsduik in het donkere water mogen nemen, zijn:

M. Holland, A. te Gussinklo en Jetteke (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De vrijkaartjes komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Wyatt Russell speelde ijshockey en deed dat in seizoen 2009-2010 voor Groningen
2) Kerry Condon spreekt de stem in van de ai “Friday” van Iron Man in de Marvel-films
3) Surf Noir (2015)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2023-2024 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Universal Pictures

Amélie Hoeferle als Izzy in Night Swim

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.