Zombieland Double Tap - Op weg naar huis uitsnede
Modern Myths Shop bordspellen variant 2

Zombieland: Double Tap winactie – win vrijkaartjes, een mok en pet! (UPDATE: winnaars bekend)

In 2009 leerden we dat een zombie-apocalyps niet het einde van de wereld hoeft te betekenen. Tien jaar later keren we terug naar Zombieland in Zombieland: Double Tap en het is er ook deze keer geen dooie boel. Kijk je uit naar deze horrorkomedie? Doe dan mee met onze Zombieland: Double Tap winactie en maak kans op twee vrijkaartjes met merchandise! 

Lees ook de Zombieland: Double Tap-recensie van Jeroen.

Tien jaar na de release van de moderne cultfilm Zombieland zijn hoofdrolspelers Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin en Emma Stone, regisseur Ruben Fleischer (Venom) en schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick (Deadpool) terug voor Zombieland: Double Tap. In deze actiekomedie moeten de vier zombiekillers Tallahassee, Columbus, Wichita en Little Rock het opnemen tegen verschillende soorten nieuwe zombies – en zelfs een groep meedogenloze overlevenden – vanaf het platteland tot aan het Witte Huis.

Zombieland: Double Tap draait nu in de bioscoop.

Zombieland Double Tap - Woody Harrelson

Zombieland: Double Tap winactie:
win vrijkaartjes, een mok en pet

Herlaad je dubbelloops geweer en doe mee met onze Zombieland: Double Tap-prijsvraag. In samenwerking met Universal Pictures geeft Modern Myths in de Zombieland: Double Tap winactie 3 x twee vrijkaartjes van deze horrorkomedie weg, met een Zombieland mok en pet!

Zombieland Double Tap prijzen

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze Zombieland: Double Tap winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Zombieland: Double Tap’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Schrijf daarbij, als je wilt, voor bonuspunten op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram-pagina’s jouw gulden regel om een zombie-apocalyps te overleven. Laten we met elkaar een mooi lijstje maken!

De vragen:

1) Regisseur Ruben Fleischer is niet vies van een monsterfilm. Na de twee Zombieland-films en Venom is hij nu bezig met een horrorfilm over een nazaat van de hoofdpersoon uit een klassiek monsterverhaal. Op welke klassieker wordt het verhaal van die film losjes gebaseerd?

A. Frankenstein
B. Dracula
C. The Strange Case of Dr. Jekyll en Mr. Hyde

2) Welke legendarische komiek wordt in de eerste Zombieland neergeschoten, die onlangs zelf de hoofdrol had in een zombiefilm van Jim Jarmusch?

3) Zombieland: Double Tap is de derde film waarin Woody Harrelson samenwerkt met regisseur Ruben Fleischer. Naast de eerste Zombieland speelt Harrelson in Venom het personage Cletus Kasady. Welke vijand van Spider-Man wordt Kasady?

A. Jackal
B. Scorpion
C. Carnage

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 25 november.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die dubbel van geluk mogen spreken en naar Zombieland: Double Tap gaan zijn …

M. Frijters, F. Slaats en M. Vessies

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. The Strange Case of Jekyll en Mr. Hyde (C)
  2. Bill Murray
  3. Carnage (C)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2021 Modern Myths – Beeldmateriaal: © Universal Pictures

Zombieland Double Tap poster nieuw

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise