Modern Myths Horrify winactie - Into The Dark_Episode2_Liggend
Modern Myths Shop bordspellen variant 2

Modern Myths Horrify winactie: kijk een maand gratis en win een jaarabonnement! (Actie gesloten)

Geen zin in de feestdagen? Geen nood, Modern Myths zorgt er samen met horror-streamingdienst Horrify voor dat je geen saaie Kerstmis en Nieuwjaar tegemoet gaat. Omdat je exclusief bij Horrify kunt kijken naar de Blumhouse-serie Into the Dark – waar elke maand een nieuwe feestdag op huiveringwekkende manier gevierd wordt – krijg je in onze Modern Myths Horrify winactie een gratis maandabonnement op de streamingdienst. Bovendien maak je kans om een gratis jaarabonnement t.w.v. € 69,95 te winnen! Meld je snel aan en kijk naar Into the Dark Episode 2: Flesh & Blood, waarin Thanksgiving op het menu staat!

Lees ook onze Flesh & Blood-recensie en bekijk onze Jason Blum-special. UPDATE: deze actie is gesloten.

Modern Myths Horrify winactie - Into The Dark_Season1_Liggend770De horrorbloemlezing Into the Dark bestaat uit twaalf ‘holiday horror stories’: elke maand komt een nieuwe aflevering uit die zich afspeelt rondom een feestdag van die maand. De tweede aflevering – Flesh and Blood – is nu verschenen en draait om de Amerikaanse feestdag Thanksgiving.

Kimberly (Diana Silvers (Glass, Ma)) is een tiener die lijdt aan agorafobie – pleinvrees – en is haar huis niet uit geweest sinds de onopgeloste moord op haar moeder. Op de avond van Thanksgiving krijgt ze het vermoeden dat haar veilige thuishaven en haar liefhebbende vader weleens een gevaarlijk droombeeld kan zijn.

Modern Myths Horrify winactie - Into the Dark Episode 2 Flesh and Blood

Into The Dark en Horrify

Modern Myths Horrify winactie - Into The Dark_Episode2_Staand500Into the Dark is een productie van Blumhouse Productions, de in horror gespecialiseerde independent studio van Emmy award-winnaar Jason Blum. Enkele succesvolle horrorfilms uit hun portfolio zijn Ma, Truth or Dare, Happy Death Day en de televisieserie The Purge.

Horrify is een online video platform voor en door horrorfans. Met meer dan 350 horrorfilms en -series, speciaal geselecteerd door horrorfanaten. Kijk onbeperkt horror waar en wanneer jij dat wilt, op alle apparaten. Het unieke aanbod wordt aangevuld door eigen producties – de Horrify originals – en films en series die nog nooit eerder in Nederland te zien zijn geweest.

Into the Dark – Episode 2: Flesh & Blood streamt nu exclusief op Horrify! In december verschijnen ook Into the Dark – Episode 3: Pooka! over Kerstmis en Episode 4: New Year, New You dat natuurlijk om Nieuwjaar draait.

Modern Myths Horrify winactie:
kijk een maand gratis en win een jaarabonnement

Wil jij de feestdagen op een bijzonder (bloederige) manier met je familie en vrienden beleven? Meld je dan aan voor je gratis maandabonnement op Horrify. In samenwerking met Horrify kun je in de Modern Myths Horrify winactie een gratis maandabonnement activeren t.w.v. € 6,95. Onder iedereen die zich aanmeldt, verloten we 2 x een gratis jaarabonnement t.w.v. € 69,95. Daarmee zit je een heel jaar lang met de feestdagen gebeiteld (no pun intended)!

Modern Myths Horrify winactie Logo_Horrify gif

Zo werkt het:

Om mee te doen met de Modern Myths Horrify winactie ga je naar de speciale Horrify-actiepagina en maak je een account aan. Kies bij het veld ‘Waar heb je over ons gelezen?’ voor ModernMyths.nl en je gratis maandabonnement wordt geactiveerd. Doorloop de verdere stappen en begin met kijken. Onder de geactiveerde gebruikers verloten we de gratis jaarabonnementen. Winnaars krijgen automatisch bericht en op onze social media pagina’s laten we weten wie de gelukkige winnaars zijn.

Om extra kans te maken op een Horrify-jaarabonnement kun je voor bonuspunten op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram-pagina’s je familie en vrienden taggen waarmee je tijdens de feestdagen wilt griezelen!

Modern Myths en Horrify verloten de prijzen onder alle actieve deelnemers. Deze actie loopt tot en met 8 december.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden. LET OP: door je in te schrijven voor een proefabonnement op Horrify ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de streamingdienst.

Veel griezelplezier! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2021 Modern Myths

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise