Annabelle 3 Films blu-ray winactie - Annabelle onder je bed - Annabelle Comes Home 2019
Modern Myths Shop bordspellen variant 2

Annabelle 3 Films blu-ray winactie – win een trilogie voor je film(poppen)kast! (UPDATE: winnaars bekend)

In 2014 maakten we voor het eerst kennis met de demonische pop Annabelle. Inmiddels heeft ze een eigen horrortrilogie in het The Conjuring-universum en in onze Annabelle 3 Films blu-ray winactie maak je er kans op: win een van de drie blu-rays! 

Lees ook de Annabelle trilogie-recensie van Silvia en Daniels bioscooprecensie van Annabelle Comes Home.

Je zou verwachten dat demonologen Ed en Lorraine Warren (Patrick Wilson (In the Tall Grass, Aquaman, Insidious: The Last Key) en Vera Farminga (Godzilla II: King of the Monsters, The Nun)) beter zouden moeten weten dan in hun kelder een duistere verzameling te bewaren, waaronder de helse pop Annabelle. Het kwaad keert immers altijd terug als het niet vernietigd wordt en Annabelle is daar het ‘levende’ bewijs van. Volg de geschiedenis van deze demonische pop in de Annabelle 3 Films collectie, bestaande uit Annabelle (2014), Annabelle: Creation (2017) en Annabelle Comes Home (2019).

De Annabelle 3 Films collectie is vanaf nu verkrijgbaar op blu-ray en dvd.

Annabelle 3 Films - Father Perez in Annabelle 2014

Annabelle 3 Films blu-ray winactie:
win de trilogie op blu-ray

Maak je klaar voor een doodeng poppenkastspel en doe mee met onze Annabelle 3 Films-prijsvraag. In samenwerking met Warner Bros Home Entertainment geeft Modern Myths in de Annabelle 3 Films blu-ray winactie 3 x een blu-ray van deze horrortrilogie weg.

Annabelle 3 Films blu-ray winactie - blu-ray packshot 3D

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze Annabelle 3 Films blu-ray winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Annabelle 3 Films blu-ray winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Tag daarbij, als je wilt, voor bonuspunten op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram-pagina’s je vrienden of familieleden waarmee jij een avondje wilt griezelen, zodat je de touwtjes niet in je eentje in handen hoeft te houden.

De vragen:

1) In de eerste Annabelle zien we Father Perez (gespeeld door Tony Amendola) in contact komen met de duistere pop. In welke film uit het The Conjuring-universum zien we hem opnieuw om de verhalen aan elkaar te linken?

A. The Conjuring
B. Annabelle Comes Home
C. The Curse of La Llorona

2) Het tweede deel in de trilogie – Annabelle: Creation – is geregisseerd door David F. Sandberg. Daarna mocht hij voor het DC filmuniversum een superheldenfilm maken waarin hij ook zijn liefde voor horror kwijt kon. Welke film was dat?

A. Aquaman
B. Shazam!
C. Justice League

3) In Annabelle Comes Home – het laatste deel (voor nu) in de trilogie – blijft het nog steeds onduidelijk welke demon nu precies de Annabelle-pop bewoont. Het enige dat we weten is dat hij vernoemd is naar het sterrenbeeld …

A. Stier
B. Ram
C. Steenbok

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 25 november.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die de Annabelle 3 Films horror-trilogie in huis krijgen zijn…

B. Jaasma, N. Nieuwenhuis en M. de Raden

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. The Curse of La Llorona (C)
  2. Shazam! (B)
  3. Ram (B)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2021 Modern Myths – Beeld: © 2019 Warner Bros. Pictures. All rights reserved.

Annabelle 3 Films blu-ray winactie - Annabelle

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise