Bloodshot blu-ray/dvd winactie - Modern Myths

Bloodshot blu-ray/dvd winactie – win deze cybernetische supersoldatenfilm (UPDATE: Winnaars bekend)

Vin Diesel is in Bloodshot Ray Garrison, een soldaat die met cybernetische verbeteringen de supersoldaat Bloodshot wordt. Leer deze super/actieheld uit het Valiant Comics stripuniversum kennen door mee te doen met onze Bloodshot blu-ray/dvd winactie. Maak kans op een dvd of blu-ray! 

Lees ook de Bloodshot recensie van Dirk!

In deze verfilming van de populaire gelijknamige comic speelt Vin Diesel (xXx, The Chronicles of Riddick) de rol van Ray Garrison, een marinier die door de RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt wordt als de supersoldaat Bloodshot. Met nanotechnologie in zijn aderen is hij sterker dan ooit en geneest hij meteen van verwondingen. De RTS Corporation heeft niet alleen de controle over zijn lichaam, maar ook over zijn geest en herinneringen. Ray zet alles op het spel om de controle over zijn leven terug te krijgen.

Bloodshot is vanaf 1 juli uit op blu-ray, 4K UHD en dvd. Je kunt hem nu al digitaal kopen op Pathé Thuis, iTunes, xbox, Google en Rakuten TV of on demand huren.

Bloodshot - Bloodshot

Bloodshot blu-ray/dvd winactie:
maak kans op een blu-ray of dvd

Pak de controle over deze winactie en doe mee met onze Bloodshot blu-ray/dvd-prijsvraag. In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment geeft Modern Myths in de Bloodshot blu-ray/dvd winactie 2x de blu-ray en 1x de dvd van deze actie/superheldenfilm weg.

Bloodshot blu-ray dvd winactie - prijzen

Zo doe je mee:

In deze Bloodshot blu-ray/dvd winactie maak je dubbel kans op een prijs! Ten eerste kun je meedingen naar een blu-ray of dvd door antwoord te geven op onze Bloodshot blu-ray/dvd winactie-vragen. Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Bloodshot blu-ray/dvd winactie’ en laat weten of je een blu-ray of dvd zou willen winnen. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Ten tweede kun je je abonneren op onze nieuwsbrief, zodat je voortaan op de hoogte blijft van al onze winacties. We verloten een van de blu-rays onder iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief. Ben je dus al ingeschreven, dan ding je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Bloodshot blu-ray/dvd winactie – de vragen:

1) Vin Diesel speelt in Bloodshot niet voor de eerste keer een superheld. Als welke held in het Marvel universum kennen we hem?

2) Een van de mede-oprichters van Valiant Comics – Jim Shooter – begon zijn stripcarrière op een wel heel jonge leeftijd. Om op gesprek te komen bij DC Comics, nadat hij zijn eerste verhalen verkocht had, moest hij wachten tot de zomervakantie van zijn school voor hij met zijn moeder naar New York kon. Op welke leeftijd ging Shooter, die zijn eerste verhalen van The Legion of Superheroes had verkocht, naar New York met zijn moeder?

A. 10
B. 14
C. 17

3) Bloodshot heet in de comics niet Ray Garrison, maar heeft een andere naam. Hoe heet hij in de stripserie?

A. Wade Wilson
B. Floyd Lawton
C. Angelo Mortalli

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 12 juli.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de Modern Myths fans die koelbloedig de juiste antwoorden op de vragen gaven zijn:

Blu-ray: B. Hurkens en Ray (nieuwsbrief abonnee)
Dvd: D. Maas

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Vin Diesel speelt Groot in Marvels Guardians of the Galaxy.
  2. Jim Shooter was 14 toen hij naar DC Comics ging in New York.
  3. Bloodshot heet in de comics Angelo Mortalli (C). Wade Wilson is Deadpool en Floyd Lawton is Deadshot.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2024 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Sony Pictures Home Entertainment

Ray Garrison

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.