The Rental winactie - Modern Myths

The Rental winactie – win vrijkaartjes voor deze vakantiehorror (UPDATE: Winnaars bekend)

Heb je een huisje geboekt voor de vakantie? Wellicht moet je dan niet naar The Rental gaan, waarin twee jonge stelletjes erachter komen dat ze niet alleen zijn in hun schijnbaar perfecte weekendhuisje. Als je niet bang bent dat je niet meer weg wilt na het zien van deze huiveringwekkende horror, doe dan mee met onze The Rental winactie en maak kans op vrijkaartjes! 

Lees ook de The Rental-recensie van André.

In The Rental trekken twee jonge koppels voor een weekendje naar een schijnbaar perfect huisje dat ze online hebben geboekt. Wat begint als een gezellig, feestelijk weekend slaat al snel om in een aaneenschakeling van sinistere gebeurtenissen. Stukje bij beetje komt het viertal tot het inzicht dat ze niet zo alleen zijn als eerder gedacht. The Rental is het huiveringwekkende regiedebuut van Dave Franco, die als acteur te zien was in films als 21 Jump Street en The Disaster Artist. De hoofdrollen worden vertolkt door Alison Brie (GLOW, Mad Men), Dan Stevens, Sheila Vand en Jeremy Allen White.

The Rental draait vanaf 23 juli in de bioscoop.

The Rental - fijne vakantie

The Rental winactie: maak kans op vrijkaartjes

Wil je er even tussenuit, doe dan mee met onze The Rental-prijsvraag. In samenwerking met The Searchers geeft Modern Myths in de The Rental winactie 3x twee vrijkaartjes voor deze horrorfilm weg.

The Rental poster

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze The Rental winactie-vragen. Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘The Rental winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

LET OP: bij veel bioscopen is het nog steeds verplicht om vooraf te reserveren. Als je vrijkaartjes wint, neem dan contact op met de bioscoop van jouw keuze om tijdig een plekje te reserveren voor de film.

The Rental winactie – de vragen:

1) In 2011 speelde Dave Franco zelf ook in een horrorfilm. Het gaat hierbij om een remake van een horror-klassieker die André onlangs aanhaalde in onze The Wretched-recensie. Welke film bedoelen we?

2) Ook Alison Brie is geen onbekende in het horror genre. Zij speelde in een klassieke, schreeuwerige horrorfilmserie van Wes Craven. Welke serie bedoelen we en in welk deel speelde zij mee?

3) Wat hebben Dave Franco en Alison Brie nog meer gemeen?

A. Ze speelden allebei in The Disaster Artist
B. Ze zijn getrouwd
C. A en B zijn beide goed

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 20 juli.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de Modern Myths avonturiers die niet bang zijn voor een afgelegen vakantiehuisje en vrijkaartjes gewonnen hebben zijn:

S. Muller, G. Boshamer en S. Potstra

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Fright Night uit 2011
  2. Alison Brie speelde Rebecca Walters in Scream 4
  3. Dave Franco en Alison Brie speelden allebei in The Disaster Artist en ze zijn getrouwd (C)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

Bekijk hier de trailer van The Rental:

© 2019-2024 Modern Myths / Beeldmateriaal: © The Searchers

The Rental poster

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.