Dungeons & Dragons Honor Among Thieves winactie - Modern Myths
Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves winactie – Win vrijkaartjes en loot! (UPDATE: Winnaars bekend)

Met Stranger Things op Netflix en Vox Machina op Prime Video staat het “papier en pen” rollenspel Dungeons & Dragons weer volop in de belangstelling. Uitgever Hasbro/Wizards of the Coast maakt daar dankbaar gebruik van en brengt de franchise flink onder de aandacht. Er verschijnen comics, televisieseries en vanaf 30 maart draait er een nieuwe bioscoopfilm. Niet alleen vol CGI, maar ook vol D&D-trivia voor de echte fans. Zelf zien? Doe dan mee met onze Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves winactie. Je maakt kans op twee vrijkaartjes, een schoudertas en een kroes! 

Lees ook onze Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves recensie.

Edgin, een charmante dief (Chris Pine (Star Trek: The Future Begins, Wonder Woman)) en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Edgin heeft namelijk iets goed te maken en draagt een duister geheim met zich mee.

Maar als de groep de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is geregisseerd en geschreven door Jonathan Goldstein en John Francis Daley, het team achter Spider-Man: Homecoming. De film brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van het legendarische rollenspel naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en veel, heel veel humor.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves draait vanaf 30 maart in de bioscoop.

Dungeons & Dragons Honor Among Thieves recensie

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves winactie – Win vrijkaartjes en loot

Gooi die dobbelstenen en doe mee met onze Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves prijsvraag! Modern Myths geeft in samenwerking met Universal Pictures drie keer twee vrijkaartjes met een schoudertas en een kroes voor deze avonturenfilm weg!

Dungeons & Dragons Honor Among Thieves recensie - Poster

Dungeons & Dragons Honor Among Thieves winactie - tas en kroes

Zo doe je mee:

In deze Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves winactie maak je dubbel kans op de vrijkaartjes en loot door zowel antwoord te geven op onze Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves winactie-vragen én door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. We verloten twee vrijkaartjes + loot onder iedereen die op 2 april geabonneerd is op onze nieuwsbrief en twee keer twee kaartjes + loot onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Ben je enthousiast over deze winactie? Volg ons dan op onze social media kanalen en reageer op de winactie-post.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar de vrijkaartjes. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in en doe mee met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves winactie – De vragen:

1) Acteur Chris Pine speelt regelmatig in sciencefiction-, superhelden- en fantasyfilms. Zo speelde hij in 2014 een prins in de sprookjesfilm Into the Woods. Bij welke prinses hoorde hij als prins?

A. Sneeuwwitje
B. Doornroosje
C. Assepoester
D. Rapunzel

2) Het verhaal in Honor Among Thieves speelt zich af in het land Faerûn van de Forgotten Realms. Welk van de volgende regio’s is geen officieel Dungeons & Dragons gebied in de Forgotten Realms?

A. The Sword Coast
B. The Dragon Coast
C. Florin
D. Baldur’s Gate

3) Hoe heet het D&D-monster dat van gedaante kan veranderen en nietsvermoedende avonturiers lokt door zich voor te doen als een schatkist?

Modern Myths verloot de vrijkaartjes onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 2 april.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die een “critical roll” gegooid hebben en met de vrijkaartjes en loot van Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves aan de haal gaan zijn:

L. Bons, G. Brouwer en Menkie (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De vrijkaartjes en loot komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Assepoester (C)
2) Florin (C) – Bonuspunten als je wist dat dit sprookjesland uit The Princess Bride komt!
3) Mimic

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2023-2024 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Universal Pictures

Sophia Lillis als Doric, Justice Smith als Simon en Michelle Rodriguez als Holga

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

2 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.