Scream VI winactie - Modern Myths

Scream VI winactie – Win vrijkaartjes voor de stedentrip van Ghostface! (UPDATE: Winnaars bekend)

Horror in de “Big Apple”! Nadat de moorddadige Ghostface het kleine stadje Woodsboro in de Scream-films terroriseerde, doet het zesde deel er een schepje bovenop. In Scream VI worden de bloederige achtervolgingen verplaatst naar de metro en buurten van New York. Sam, Tara, Gale en de anderen willen opnieuw beginnen in de grote stad, maar de moordenaar in het spookmasker denkt daar anders over. Wil je zelf een stedentripje maken naar de bioscoop? Doe dan mee met onze Scream VI winactie. Je maakt kans op twee vrijkaartjes! 

Lees ook Dirks Scream VI recensie.

Na de laatste Ghostface-moorden in Scream laten de vier overlevenden van de slachting Woodsboro achter zich. Vol goede moed beginnen ze aan een nieuw hoofdstuk in New York. Maar het blijkt dat zelfs de grote stad niet veilig is. Al snel dwaalt er een bekende moordlustige slasher in een zwarte mantel en wit masker door de straten van New York. In Scream VI komt de horror dus naar de “Big Apple”.

Met onder andere Melissa Barrera (All the World is Sleeping) als Sam Carpenter, Jenna Ortega (Wednesday) als Tara Carpenter en Courteney Cox (Friends) als Gale Weathers. De succesvolle horror-franchise gaat verder!

Scream VI draait vanaf 9 maart in de bioscoop.

Griezelen in de Big Apple - Scream VI

Scream VI winactie – Win vrijkaartjes voor Ghostface in de stad

Heb je zin om met Ghostface mee te gaan naar New York? Doe dan mee met onze Scream VI prijsvraag! Modern Myths geeft in samenwerking met Universal Pictures drie keer twee vrijkaartjes voor deze horror weg!

Scream VI recensie - Poster

Zo doe je mee:

In deze Scream VI winactie maak je dubbel kans op de vrijkaartjes door zowel antwoord te geven op onze Scream VI winactie-vragen én door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. We verloten twee vrijkaartjes onder iedereen die op 12 maart geabonneerd is op onze nieuwsbrief en twee keer twee kaartjes onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Scream VI winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Ben je enthousiast over deze winactie? Volg ons dan op onze social media kanalen en reageer op de winactie-post.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar de vrijkaartjes. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in en doe mee met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Scream VI winactie – De vragen:

1) Actrice Jenna Ortega heeft sinds de vorige Scream-film flink geschiedenis geschreven als Wednesday Addams in Wednesday. Hoe heet het stadje waar ze in die serie naar de kostschool Nevermore voor buitenbeentjes, freaks en monsters gaat?

2) Welke van de volgende horrorfilms van regisseur Wes Craven noemt Dirk niet in zijn Scream recensie?

  1. The Last House on the Left
  2. A Nightmare on Elm Street
  3. Swamp Thing

3) In Scream VI zien we actrice Samara Weaving (Snake Eyes: G.I. Joe Origins, Guns Akimbo) als Laura Crane. Samara Weaving heeft al eerder samen met Jenna Ortega gespeeld in een horrorfilm (met pubers). Welke film was dat?

Modern Myths verloot de vrijkaartjes onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 12 maart.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die een gaatje in hun agenda mogen prikken voor Scream VI zijn:

M. Vuuren, J. Kools en KzemKova (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De vrijkaartjes komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Jericho
2) Swamp Thing (C)
3) The Babysitter: Killer Queen

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2023-2024 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Universal Pictures

Ghostface keert terug in Scream VI

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.