Modern Myths Evenementen smalEVENEMENTEN

Het fantastische is overal om ons heen. Zin om er op uit te gaan? Op deze evenementenpagina vind je de leukste Comic Cons, Fantasy Fairs, Sciencefictionfestivals, literaire bijeenkomsten en meer in ons geliefde genre. Zelf een tip? Mail de redactie@modernmyths.nl!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Heroes Dutch Comic Con 2023 Winter Edition – 18 en 19 november 2023, Jaarbeurs Utrecht

november 18, 2023 @ 10:00 - november 19, 2023 @ 18:00

Heroes Dutch Comic Con 2023 - logo

De winter editie van de Dutch Comic Con vindt dit jaar plaats op 18 en 19 november op de vaste locatie: Jaarbeurs Utrecht! Ook in het najaar kun je dus weer naar de grootste comic con van Nederland. Een heel weekend lang kan je tijdens de Heroes Dutch Comic Con Winter Edition 2023 losgaan op comics, cosplay, gaming en meer. Scoor handtekeningen van diverse acteurs en neem deel aan Q&A-panels. Ook zijn er entertainers te gast en kan je je comics laten signeren door internationale schrijvers en tekenaars. Als liefhebber van popcultuur mag je dit weekend niet missen!

De Heroes Dutch Comic Con 2023 Winter Edition is een weekend vol spektakel, entertainment, speciale gasten, workshops, striptekenaars en spectaculair vermaak. Ontmoet cosplayers, koop merchandise, speel games en verzamel comics; op Heroes Dutch Comic Con vliegen twee dagen zo voorbij! Struin door de hallen vol stands met Funko pops, fanclubs, demo’s en merchandise. Voor zo’n beetje alle fandoms is er wat te vinden.

Bezoek de Con in cosplay outfit en neem deel aan verschillende activiteiten, workshops en wedstrijden. De Dealer Hall barst uit zijn voegen met leuke merchandise en Hollywood-sterren staan klaar voor een handtekening of een foto-moment. Laat zien wat je waard bent in de esports toernooien in de Gaming Hal of speel gewoon casual games. Er zijn elke editie veel Q&A-panels met acteurs, schrijvers en meer. Binnenkort volgt meer nieuws.

Dutch Comic Con 2023 Winter Edition - banner

Dutch Comic Con 2023 Winter Edition – Speciale gasten

Op Heroes Dutch Comic Con ontmoet je diverse Hollywood-acteurs uit films en series. Maar ook beroemde cosplayers, voice actors, tekenaars, schrijvers en auteurs zijn er te vinden. Met deze special guests op de Heroes Dutch Comic Con kan jij op de foto. Of vraag een handtekening en bezoek de Q&A-panels. Hou deze pagina in de gaten voor highlights van de line-up!

Acteurs

Uiteraard komen er weer bekende en beroemde acteurs naar Nederland voor dit evenement. Wil je met ze op de foto of verzamel je handtekeningen? Zorg dat je de juiste tickets bemachtigd!

Eliza Taylor

Fan van The 100? Actrice Eliza Taylor is aanwezig op de Dutch Comic Con 2023 Winter Edition! Je kent Eliza als Clarke Griffin in de zeven seizoenen van die hitserie. Zij was de eerste openlijk biseksuele hoofdpersonage in het verhaal, iets wat helaas nog steeds voor opschudding zorgt. Je vindt haar ook in films als Thumper en The November Man.

Eliza Taylor - HDCC23

Elijah Wood

Acteur Elijah Wood begon zijn carrière als kindacteur met onder andere een kleine rol in Back to the Future Part II uit 1989. Het grote publiek maakte kennis met hem door zijn hoofdrol als de hobbit Frodo Baggins in de The Lord of the Rings-trilogie. Daarna kon je hem zien in films als Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Sin City en op Netflix in Dirk Gently’s Holistic Detective Agency. Elijah Wood is het gehele weekend te vinden op Heroes Dutch Comic Con!

Elijah Wood - Dutch Comic Con 2023 Winter Edition

Volg deze pagina voor meer nieuws over de aanwezige acteurs: www.dutchcomiccon.com/nl/guests.

Comic tekenaars en schrijvers

Wat is een Comic Con zonder striptekenaars en -schrijvers? Daarom is er elke editie van de Dutch Comic Con een bonte schare comic creators aanwezig op het evenement. Maak een praatje met deze grootheden en haal een handtekening. Binnenkort meer nieuws!

Modern Myths op de Dutch Comic Con

Modern Myths wil geen Comic Con overslaan en dus vind je op onze fantastische site sfeerverslagen en interviews met de gasten van de voorgaande edities. Een kleine greep:


Sfeerverslag Dutch Comic Con 2019 Winter Edition

Dutch Comic Con 2023 Winter Edition informatie:

Dutch Comic Con 2023 Winter Edition: 18 en 19 november 2023
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Tijd: 10:00
Prijs: Dagticket € 30,-
/ Weekendticket € 50,- / Jeugdticket € 19,-
Tickets via: Dutchcomiccon.com/nl/Tickets
Meer informatie: Dutchcomiccon.com/nl

Gegevens

Begin:
november 18, 2023 @ 10:00
Einde:
november 19, 2023 @ 18:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.dutchcomiccon.com

Organisator

Dutch Comic Con
Telefoon
0183-680680
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 15 Utrecht 3521 AM + Google Maps
Telefoon
030 295 5911
Bekijk de site van Locatie