Godzilla vs Kong winactie - Modern Myths

Godzilla vs Kong winactie – Win deze titanenstrijd op blu-ray of dvd!

In Godzilla vs Kong zijn de gemuteerde radioactieve dinosaurus en de reuzengorilla de laatste alpha monsters ter wereld. Maar er kan er natuurlijk maar een echt de baas zijn. Een confrontatie zit er dan ook aan te komen, tenzij het de organisatie Monarch lukt Kong voor Godzilla te verstoppen. Maar er zijn nog meer spelers in het veld… Zelf zien tot welk spektakel dit alles leidt? Doe dan mee met onze Godzilla vs Kong winactie. Je maakt kans op een blu-ray of dvd! 

Lees binnenkort Andrés Godzilla vs Kong 4K UHD recensie of nu alvast Jeroens Godzilla vs Kong filmrecensie!

Godzilla en King Kong, de twee machtigste natuurkrachten, botsen met elkaar in een spectaculaire nieuwe strijd. Monarch gaat daarbij op een gevaarlijke missie naar onbekend terrein en ontdekt aanwijzingen over de oorsprong van de titanen. Nu hun oorsprong eindelijk onthuld wordt, beseffen Godzilla en Kong nog niet dat er een serieuzere dreiging boven de twee titanen en de mensheid hangt. Een menselijk complot is in gang gezet om de titanen – zowel de goede als de kwade – van de planeet te verdelgen.

Godzilla vs Kong is nu verkrijgbaar op blu-ray, dvd en 4K UHD.

Godzilla is de King of the Monsters

Godzilla vs Kong winactie – Win een blu-ray of dvd

Juich voor team Godzilla of team Kong en doe mee met onze Godzilla vs Kong prijsvraag. Modern Myths geeft dit monsterspektakel in samenwerking met Warner Bros tweemaal op blu-ray en eenmaal op dvd weg!

Godzilla vs Kong winactie - Prijzen

Zo doe je mee:

In deze Godzilla vs Kong winactie maak je dubbel kans op een blu-ray of dvd door zowel antwoord te geven op onze Godzilla vs Kong winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar van de blu-ray of dvd onder iedereen die op 3 oktober geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een blu-ray of dvd onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Godzilla vs Kong winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Geef daarbij even aan of je voorkeur uitgaat naar een blu-ray of een dvd.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een blu-ray of dvd. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Godzilla vs Kong winactie – De vragen:

1) Wanneer botsten de twee giganten Godzilla en King Kong al eerder met elkaar?

A – 1933
B – 1954
C – 1962

2) Het was de bedoeling dat Godzilla het in 1964 tegen nog een klassiek monster zou gaan opnemen. Welk monster, dat opnieuw groeide uit een ontleed hart (en muteerde door de neerslag van de atoombom), bedoelen we?

A – De Wolf Man
B – Het monster van Frankenstein
C – The Creature from the Black Lagoon

3) De hoeveelste film is Godzilla vs Kong in het “Monsterverse”, dat in 2014 begon met Godzilla?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 3 oktober.

Vul hier in aan welke winactie je deelneemt
Vul hier je antwoorden in

Je gegevens

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2021 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Warner Bros

Kong als alpha

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise