Halloween Ends blu-ray/dvd winactie – Modern Myths
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Halloween Ends blu-ray/dvd winactie – Win de laatste Blumhouse Halloween! (UPDATE: Winnaars bekend)

Afscheid nemen is zwaar. Dus na onze Halloween Ends recensie en vrijkaartjes-winactie doen we, om het af te leren, ook nog een Halloween Ends blu-ray/dvd winactie! Heb je dit laatste deel van de Blumhouse horrortrilogie die in 2018 begon met Halloween en in 2021 vervolgd werd met Halloween Kills nog niet in huis, sla dan nu je slag. Win de laatste confrontatie tussen Laurie Strode en Michael Myers! 

Lees ook Dirks Halloween Ends recensie. 

Het is vier jaar na de gebeurtenissen in Halloween Kills. Laurie Strode (Jamie Lee Curtis (Halloween, A Fish Called Wanda)) woont bij haar kleindochter Allyson (Andi Matichak (Assimilate)) en Michael Myers lijkt spoorloos verdwenen. Laurie heeft eindelijk wat rust gevonden en is bezig met het schrijven van haar memoires. Na tientallen jaren waarin Michael een schrikbeeld voor haar was en haar leven beïnvloedde, heeft ze eindelijk besloten om haar woede en angst los te laten en van het leven te genieten.

Maar dan wordt de jonge Corey Cunningham (Rohan Campbell (The Hardy Boys, Snowpiercer)) verdacht van de moord op zijn oppaskind. Een kettingreactie van geweld en angst is het gevolg. Is Michael Myers toch weer terug? Laurie moet nog een laatste keer de confrontatie opzoeken met het kwaad…

Halloween Ends van Blumhouse is nu verkrijgbaar op blu-ray, dvd en 4K UHD.

Halloween Ends recensie - Modern Myths

Halloween Ends blu-ray/dvd winactie – Win deze slasher finale voor thuis

Grijp een mes en ga nog één keer op jacht in onze Halloween Ends blu-ray/dvd prijsvraag! Modern Myths geeft een blu-ray en een dvd weg in samenwerking met Universal Pictures!

Halloween Ends blu-ray/dvd winactie - prijzen

Zo doe je mee:

In deze Halloween Ends blu-ray/dvd winactie maak je kans op een blu-ray of dvd door te reageren in de comments van dit artikel of op een of meerdere van de social media posts die bij deze winactie horen. We verloten de blu-ray en dvd onder iedereen die voor maandag 6 maart gereageerd heeft op dit artikel of op onze social media posts!

Je vindt ons op social media op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Bij die laatste mag je reageren onder de trailer van Halloween Ends. Geef ook even aan of je het liefst een blu-ray of dvd wilt winnen.

Abonneer je ook op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 5 maart.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die een plekje in hun filmcollectie moeten uitsnijden voor Halloween Ends zijn:

Blu-ray: Jan (via Modern Myths)
Dvd: Liefssquintyy (via Instagram)

Gefeliciteerd! De blu-ray en dvd komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2023-2023 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Universal Pictures

Halloween Ends winactie - Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

20 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.