Halloween Ends winactie - Modern Myths

Halloween Ends winactie – Win vrijkaartjes voor deze bloederige Blumhouse finale! (UPDATE: Winnaars bekend)

Met Halloween Ends komt er – zoals de titel al doet vermoeden – een einde aan de Blumhouse horrortrilogie die in 2018 begon met Halloween en in 2021 vervolgd werd met Halloween Kills. Maar seriemoordenaar Michael Myers lijkt nooit echt te stoppen. Ditmaal is Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) echter vastbesloten een einde te maken aan zijn terreur die haar leven keer op keer tot een nachtmerrie maakt. Zelf de laatste confrontatie tussen Laurie en Myers zien? Doe dan mee met onze Halloween Ends winactie. Je maakt kans op vrijkaartjes! 

Lees ook Dirks Halloween Ends recensie.

Vier jaar na de gebeurtenissen in Halloween Kills, woont Laurie (Jamie Lee Curtis (Halloween, A Fish Called Wanda)) bij haar kleindochter Allyson (Andi Matichak (Assimilate)). Van Michael Myers is niks meer vernomen. Laurie is bezig met het schrijven van haar memoires: tientallen jaren heeft Michael een schrikbeeld voor haar gevormd en haar leven beïnvloed, maar ze heeft eindelijk besloten om haar woede en angst los te laten en van het leven te genieten.

Maar als een jonge man, Corey Cunningham (Rohan Campbell (The Hardy Boys, Snowpiercer)), verdacht wordt van de moord op zijn oppaskind, heeft dat een kettingreactie van geweld en angst tot gevolg. Laurie zal voor eens en altijd de confrontatie aan moeten gaan met het kwaad…

Halloween Ends van Blumhouse draait nu in de bioscoop.

Jamie Lee Curtis als nog een keer als Laurie

Halloween Ends winactie – Win vrijkaartjes voor deze slasher finale

Slijp je mes en doe mee met onze Halloween Ends prijsvraag! Modern Myths geeft drie keer twee vrijkaartjes weg in samenwerking met Universal Pictures!

Halloween Ends recensie - Poster

Zo doe je mee:

In deze Halloween Ends winactie maak je dubbel kans op de vrijkaartjes door zowel antwoord te geven op onze Halloween Ends winactie-vragen én door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. We verloten twee vrijkaartjes onder iedereen die op 25 oktober geabonneerd is op onze nieuwsbrief en vier kaartjes onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Halloween Ends winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Ben je enthousiast over deze winactie? Volg ons dan op onze social media kanalen en reageer op de winactie-post.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar de vrijkaartjes. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Halloween Ends winactie – De vragen:

1) Deze Blumhouse Halloween-trilogie is natuurlijk gebaseerd op de klassieke Halloween van John Carpenter uit 1978. Maar die oorspronkelijke Halloween zou eigenlijk eerst een andere titel dragen. Wat zou de oorspronkelijke titel van deze horrorklassieker zijn?

2) Zodra Michael Myers opduikt, herken je hem aan zijn iconische masker. Welk personage ligt – bizar genoeg – aan de basis van het Myers-masker?

A. Luke Skywalker (Mark Hamill)
B. Admiral Adama (Lorne Greene)
C. Captain Kirk (William Shatner)

3) In hoeveel films heeft Jamie Lee Curtis het personage Laurie Strode gespeeld?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 25 oktober.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die voor het laatst een Halloween mee zullen maken zijn:

M. Hellingman, J. van Lievenoogen en Kaveba (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De vrijkaartjes komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) The Babysitter Murders
2) Antwoord C: Captain Kirk (William Shatner)
3) Jamie Lee Curtis heeft Laurie Strode gespeeld in 7 films: Halloween, Halloween II, Halloween H2O: 20 Years Later, Halloween: Ressurection, Halloween (2018), Halloween Kills en Halloween Ends (en dan rekenen we haar foto in The Return of Michael Myers niet mee)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2022-2024 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Universal Pictures

Michael Myers - Halloween Ends

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.