The Secrets of Dumbledore winactie - Modern Myths

The Secrets of Dumbledore winactie – Win de magie op blu-ray of dvd! (UPDATE: Winnaars bekend)

De Fantastic Beasts and Where to Find Them-reeks is met The Secrets of Dumbledore verworden tot een trilogie. Het laatste deel van deze serie rond magiezoöloog Newt Scamander en zijn avonturen in opdracht van Professor Albus Dumbledore is nu verschenen op blu-ray, dvd en 4K UHD. Wil je zelf een exemplaar van deze magische uitgave bemachtigen? Doe dan mee met onze The Secrets of Dumbledore winactie en maak kans op een blu-ray of dvd! 

Lees ook Helmies Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore recensie voor hints rond de antwoorden in deze prijsvraag.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is het nieuwste avontuur in de Wizarding World van auteur J.K. Rowling. Professor Albus Perkamentus (Jude Law (The Talented Mr. Ripley, Cold Mountain, Captain Marvel)) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen (Casino Royale, Hannibal, Star Wars: Rogue One)) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen.

In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne (The Theory of Everything, Jupiter Ascending)). Newt gaat, samen met een team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker, een gevaarlijke missie aan. Het team komt daarbij oude en nieuwe fabeldieren tegen en al snel staan ze tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers. Maar hoe lang kan Perkamentus zich afzijdig houden als er zo veel op het spel staat?

Fantastic Beasts 3 is nu verkrijgbaar op blu-ray, dvd en 4K UHD.

Fantastic Beasts The Secrets of Dumbledore recensie - Modern Myths

The Secrets of Dumbledore winactie – Win een blu-ray of dvd

Open de magische koffer van Modern Myths en doe mee met onze The Secrets of Dumbledore prijsvraag! Modern Myths geeft tweemaal een blu-ray en eenmaal een dvd weg in samenwerking met Warner Bros!

Fantastic Beasts 3 prijzen - Modern Myths

Zo doe je mee:

In deze The Secrets of Dumbledore winactie maak je dubbel kans op een blu-ray of dvd door zowel antwoord te geven op onze Fantastic Beasts 3 winactie-vragen én door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 12 september geabonneerd is op onze nieuwsbrief en twee exemplaren onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden! Geef daarbij even aan of je voorkeur uitgaat naar de blu-ray of de dvd.

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘The Secrets of Dumbledore winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Ben je enthousiast over deze winactie? Volg ons dan op onze social media kanalen en reageer op de winactie-post.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar de vrijkaartjes. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

The Secrets of Dumbledore winactie – De vragen:

1) Hoeveel films in het Wizarding World universum heeft regisseur David Yates inmiddels geregisseerd?

A – 3
B – 7
C – 11

2) Welke van de volgende acteurs hebben de rol van Gellert Grindelwald vertolkt in de Fantastic Beasts-serie en/of Harry Potter and the Deathly Hallows?

A – Jamie Campbell Bower
B – Colin Farrell
C – Johnny Depp
D – Mads Mikkelsen
E – Michael Byrne
F – Alle bovenstaande acteurs

3) Welke acteur uit The Secrets of Dumbledore is als eerste speciale gast aangekondigd op de Dutch Comic Con Winter Edition 2022 van 19 en 20 november en welke rol heeft hij in de film?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 12 september.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die deze fantastische prijzen thuisgestuurd krijgen zijn:

Blu-ray: J. van Dam en M. Breda (nieuwsbrief abonnee)
Dvd: W. Langenberg

Gefeliciteerd! Fantastic Beasts 3 komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) 7 (B): Harry Potter and the Order of the Phoenix, Harry Potter and the Half-Blood Prince, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 en 2 + de Fantastic Beasts and Where to Find Them-trilogie
2) Alle genoemde acteurs (F)
3) Dan Fogler, hij speelt Jacob Kowalski in de Fantastic Beasts-films

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2022-2024 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Warner Bros

Mads Mikkelsen als Gellert Grindelwald

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

2 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.