Modern Myths Merchandise – Black Friday 2019 header animated_7

Modern Myths Merchandise – Black Friday 2019

De term Black Friday komt uit Amerika en is de dag na Thanksgiving, waarop de meesten lekker vrij zijn en tijd hebben om vast inkopen te doen voor Kerstmis. Winkels spelen daarop in met mooie kortingen en ook in Nederland begint ‘zwarte vrijdag’ steeds populairder te worden. In Modern Myths Merchandise – Black Friday 2019 zetten we een aantal leuke aanbiedingen in het fantastische genre voor je op een rij.

Black Friday is in Amerika de bijnaam voor de dag na Thanksgiving. De meeste werknemers hebben dan vrij en omdat Kerstmis toch voor de deur staat, gaat men lekker uit winkelen. Winkeliers op hun beurt zorgen voor zeer aantrekkelijke aanbiedingen, zodat het letterlijk en figuurlijk zwart van de mensen ziet in hun zaak. De term Black Friday werd voor het eerst in de jaren 50 gebruikt door de politie van Philadelphia als label voor de verkeersdrukte die ontstond op de dag na Thanksgiving. In Nederland wordt Black Friday ook steeds populairder, want hoewel wij niet Thanksgiving vieren, is de Nederlander natuurlijk nooit vies van een mooie korting.

We zetten een paar leuke Black Friday-aanbiedingen van onze partner Zavvi.nl voor je op een rij! Deze Black Friday-deals zijn geldig tot 4 december 13:00, of zolang de voorraad strekt!

IT: Chapter Two – Funko Pop! IT: Chapter Two bundel

In 2017 overtuigde regisseur Andy Muschietti ons met IT: Chapter One, de remake van het klassieke Stephen King-epos. De nieuwe Pennywise de dansende clown bezorgde je nachtmerries, ook omdat je wist dat dit monster ooit terug zou keren. Dat moment kwam dit jaar in IT: Chapter Two. Modern Myths hoofdredacteur Jeroen is fan van de films en deze IT: Chapter Two Black Friday bundel liet hem dan ook zweven van plezier. Met deze bundel spaar je de Losers Club voor een groot deel bij elkaar. De bundel bestaat namelijk uit:

  • IT: Chapter Two Richie Tozier Funko Pop!
  • IT: Chapter Two Beverly Marsh Funko Pop!
  • IT: Chapter Two Stan Funko Pop!

Black Friday-prijs: € 16,99 (Normale prijs: € 32,99)

Ga naar de Black Friday aanbieding op Zavvi.nl

Modern Myths Merchandise – Black Friday 2019 - IT Chapter Two Funko Pop Bundle
Modern Myths Merchandise – Black Friday 2019 – IT: Chapter Two Funko Pop! Bundle

TIP: Wil je een Pennywise the Dancing Clown Funko Pop! bij je Black Friday-bundel? Er zijn verschillende Pennywise Funko Pops! die vallen onder de 3 voor € 34,99 aanbieding. Inmiddels is de actie afgelopen, maar deze Pennywise met rode ballon vind je nog op Amazon.nl.

Modern Myths Merchandise – Black Friday 2019 - Pennywise the Dancing Clown
Modern Myths Merchandise – Black Friday 2019: Pennywise the Dancing Clown

40% korting op Star Wars: The Mandalorian kleding

De eerste Disney+ Star Wars-serie – Star Wars: The Mandalorian – gooit hoge ogen en in de vorige aflevering van Modern Myths Merchandise keken we daarom naar alle geweldige action figures die van de nieuwe premiejager (binnenkort) beschikbaar zijn. Wil je je enthousiasme voor de Mandalorian ook buitenshuis uitdragen, dan is nu je kans: Zavvi.nl geeft 40% Black Friday-korting op alle Star Wars: The Mandalorian kleding!

Er is een ruim aanbod aan t-shirts, sweatshirts, kindershirts en hoodies voor mannen en vrouwen, met natuurlijk de Mandalorian zelf, maar ook IG-11, het ‘skull’-logo, Cara Dune en het Galactic Empire Insignia.

Kijk voor het totale aanbod op de Zavvi-overzichtspagina (gebruik de code MANDALORIAN)

Ga naar de Black Friday aanbieding op Zavvi.nl

Modern Myths Merchandise – Black Friday 2019 - Star Wars The Mandalorian shirts 800
Modern Myths Merchandise – Black Friday 2019 – Star Wars: The Mandalorian kleding

Mystery Geeky T-Shirts – 10-Pack

Vind je dat je wel een cadeautje hebt verdiend en laat je je graag verrassen? Kijk dan eens naar deze Black Friday Mystery Geeky T-Shirts – 10-Pack aanbieding. Tien verschillende t-shirts uit het fantastische genre, waarvan je van tevoren niet weet uit welke franchise ze komen. Krijg je een Stranger Things t-shirt? Of eentje van Rick and Morty? Je weet het niet!

Ook leuk om aan iemand anders cadeau te doen (en dan voor jezelf eerst de leukste shirts eruit halen, want vijf shirts weggeven is gul genoeg, toch?). Of zet ze in voor Sinterklaas of Secret Santa – zit je altijd goed. Beschikbaar in S – XXXL voor heren. 3- of 5-Packs zijn ook beschikbaar.

Black Friday-prijs: € 34,99 (Normale prijs: € 118,99) – Deze actie is momenteel niet beschikbaar.

Ga naar de Black Friday aanbieding op Zavvi.nl

Modern Myths Merchandise – Black Friday 2019 - Mystery Geeky Shirts 10 Pack 1 en 2
Modern Myths Merchandise – Black Friday 2019: Mystery Geeky Shirts 10 Pack

Cable Guys: 10% korting én gratis verzending!

Heb je een partner of ouders die beginnen te mopperen als je nieuwe hebbedingen koopt? Kijk dan eens naar de ‘Cable Guys’ bij Zavvi, die zijn namelijk leuk én nuttig! Ze houden je smartphone en game-controller voor je vast en zorgen ervoor dat je apparatuur zo netjes opgeborgen is en niet rondslingert. Daar kan niemand commentaar op hebben, toch?

Op Black Friday krijg je bij Zavvi.nl 10% korting op het Cable Guys-aanbod en ze worden ook gratis verzonden! Dubbel voordeel dus. Er is veel keuze in figuren, waaronder Claptrap uit Borderlands, Miles Morales Spider-Man, Olaf uit Frozen, Chun Li uit Street Fighter en meer.

Kijk voor het totale aanbod op de Zavvi-overzichtspagina (gebruik de code CABLEGUY)

Ga naar de Black Friday aanbieding op Zavvi.nl

Modern Myths Merchandise – Black Friday 2019 - Cable Guys Claptrap Spider-Man Olaf Chun Li
Modern Myths Merchandise – Black Friday 2019: Cable Guys

Fijne Black Friday!

 

In Modern Myths Merchandise geven we je regelmatig tips voor leuke geeky-cadeaus of om natuurlijk je eigen fantasy-verzameling mee uit te breiden. Duik mee in het aanbod van action figures, statues, gadgets, merchandise en andere hebbedingen! We linken al het moois in deze rubriek regelmatig naar door ons uitgezochte webwinkels. Door gebruik te maken van deze affiliate-links – herkenbaar aan de pijltjes – sponsor je Modern Myths bij je aankoop, zodat we onze gratis content kunnen blijven maken. Kijk ook in onze Modern Myths Shop!

Meer mooie merchandise vind je in de rubriek Modern Myths Merchandise.

© 2019-2023 Modern Myths

Modern Myths Merchandise – Black Friday 2019 header animated_7

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

  • Films en seriesFilms en series
  • BoekenBoeken