Modern Myths Merchandise – Star Wars: The Mandalorian - Hasbro 6 inch figuur openingsbeeld uitsnede

Modern Myths Merchandise – Star Wars: The Mandalorian figures en statues

De laatste maanden mochten we in Nederland al gratis gebruik maken van de nieuwe streamingdienst Disney+. Zeer leuk, maar we keken natuurlijk met smart uit naar afgelopen dinsdag 12 november, waarin het platform officieel gelanceerd werd en gloednieuwe content beschikbaar kwam zoals Star Wars: The Mandalorian. Nu we de eerste aflevering gezien hebben, weten we zeker dat de serie een groot succes zal worden en daarom presenteren we in deze Modern Myths Merchandise – Star Wars: The Mandalorian de leukste merchandise rond de nieuwe bounty hunter!

Lees ook de Star Wars: The Mandalorian-recensie van Jeroen!

Star Wars: The Mandalorian gaat over een mysterieuze, nieuwe premiejager en is geregisseerd door John Favreau (Iron Man, The Jungle Book en The Lion King). De trailers die beschikbaar kwamen beloofden veel goeds en dus kampeerden we in de nacht van 11 op 12 november voor de televisie, tot de serie online kwam. The Mandalorian speelt zich af na de val van The Empire en voordat de First Order de dienst komt uitmaken. In een ver afgelegen hoek van het heelal volg je de avonturen van een premiejager die in zijn eentje opereert, ver van de autoriteit van de New Republic vandaan.

Watertand met ons mee bij de verschillende The Mandalorian-producten die (binnenkort) verkrijgbaar zijn. We zetten ze voor je op een rijtje.

LET OP: Op dit moment is er bij Zavvi.nl een actie met Funko Pop!-figuren, waarbij je drie stuks voor € 34,99 kunt bestellen (geldig t/m 31 januari 2020). De aanbieding wordt automatisch in je winkelwagentje berekend, dus wil je je Mandalorian Funko Pop!-collectie compleet hebben, sla dan snel je slag.

Star Wars The Mandalorian - Mandalorian sniper

Star Wars: The Mandalorian – The Black Series
The Mandalorian 6 inch action figure – Hasbro

De Star Wars figuren in de Black Serie van Hasbro zien er mooi gedetailleerd uit. De Star Wars: The Mandalorian – The Black Series – The Mandalorian 6 inch action figure is gebaseerd op de nieuwe premiejager die zijn werk moet doen in een heelal dat steeds gevaarlijker wordt.

Deze 6-inch (15,24 cm) Mandalorian kun je in verschillende poses zetten en is voorzien van wapens en andere details uit de nieuwe serie.

Vanaf 30 november verkrijgbaar.

Prijs en info:
Star Wars: The Mandalorian – The Mandalorian 6 inch action figure – Hasbro

Star Wars The Mandalorian Hasbro 6 inch figuur
Modern Myths Merchandise – Star Wars: The Mandalorian – Hasbro The Black Series – The Mandalorian

Star Wars: The Mandalorian – The Black Series
Offworld Jawa 6 inch action figure – Hasbro

In de Star Wars Black Serie van Hasbro kom je ook oude bekenden tegen. Iedere Star Wars-liefhebber herkent een Jawa uit duizenden en ook in Star Wars: The Mandalorian zie je deze aasgiertjes terug.

Als Jawas op andere planeten in het heelal terechtkomen, vervallen ze meteen in hun oude gewoontes. Deze 6-inch (15,24 cm) Offworld Jawa kun je in verschillende poses zetten en is voorzien van eigenzinnige wapens en andere details uit de nieuwe serie.

Vanaf 30 november verkrijgbaar.

Prijs en info:
Star Wars: The Mandalorian – Offworld Jawa 6 inch action figure – Hasbro

Star Wars The Mandalorian Hasbro Offworld Jawa 6 inch figuur
Modern Myths Merchandise – Star Wars: The Mandalorian – Hasbro The Black Series – Offworld Jawa

Star Wars: The Mandalorian – The Mandalorian Funko Pop!

Het is een hele uitdaging om een populaire franchise te vinden waarvan nog geen Funko Pop! figuurtjes gemaakt zijn. Ook de Star Wars: The Mandalorian Pops staan al voor je klaar. Dit The Mandalorian Funko Pop!-figuur is ongeveer 9 cm groot.

Prijs en info:
Star Wars: The Mandalorian – The Mandalorian Funko Pop!

Ook verkrijgbaar:

Star Wars The Mandalorian Funko Pops! 2bij2
Modern Myths Merchandise – Star Wars: The Mandalorian – Funko Pops!

Star Wars: The Mandalorian – The Child Funko Pop!

Nu de eerste afleveringen van Star Wars: The Mandalorian alweer bijna een maand op Disney+ staan, mogen de avonturen van de nieuwe premiejager online uitvoerig besproken worden. Je ontkomt er dan niet aan om de grootste verrassing tot nu toe te bespreken: de identiteit van het mysterieuze doelwit van de Mandalorian: een baby van het ras waar Yoda toe behoort. We presenteren: Star Wars: The Mandalorian – The Child Funko Pop!

‘Baby Yoda’ stal meteen de harten van iedereen die de serie volgt. Het wachten was dan ook op de merchandise dat rond het kind zou verschijnen en de eerste hebbedingen zijn te bestellen. Funko Pop! heeft twee exemplaren beschikbaar: een standaard The Child Funko Pop! van ongeveer 9 cm en een The Child Super Size Funko Pop! van ongeveer 25 cm. Bijna op ware grootte dus.

De standaard versie valt onder de 3 voor € 34,99 aanbieding, dus mocht je je The Mandalorian Funko Pops! nog niet besteld hebben is er nu echt geen excuus meer. Let op: The Force is niet bij het figuurtje inbegrepen…

Baby Yoda Funko Pop! vind je voor € 13,49 op Zavvi.nl

Star Wars The Mandalorian Funko Pop! The Child - Baby Yoda
Star Wars: The Mandalorian – Funko Pop! The Child – Baby Yoda

Star Wars: The Mandalorian action figure
The Mandalorian 30cm – Hot Toys

Voor het echte werk op actiefigurengebied moet je bij Sideshow en Hot Toys zijn. Hun The Mandalorian Sixth Scale Collectible Figure ziet eruit of hij zo uit de serie is komen lopen!

Dit zeer gedetailleerde figuur is voorzien van een tot in de puntjes verzorgde helm en harnas en goed verzorgde outfit, waaraan je de ruige omgeving waarin de premiejager opereert, terugziet. Hij is voorzien van een geweer en pistool en met de accessoires kun je een mooie omgeving voor je figuur maken. Deze accessoires bestaan uit een beschadigde Stormtrooper-helm, een vlag, speren en een voetstuk in woestijnstijl.

Vanaf 30 januari 2021 beschikbaar (nu te reserveren).

Prijs en info:
Star Wars: The Mandalorian action figure The Mandalorian 30cm – Hot Toys

Star Wars The Mandalorian Hot Toys 30cm figuur
Modern Myths Merchandise – Star Wars: The Mandalorian – Hot Toys The Mandalorian

Star Wars: The Mandalorian action figure
IG-11 36cm – Hot Toys

Ook het IG-11 Sixth Scale Collectible Figure van Sideshow en Hot Toys is de moeite waard.

Op het mechanische lichaam van de droid IG-11 zie je de invloeden van de wereld waarin hij leeft terug. De robot is voorzien van twee pistolen en staat op een voetstuk in woestijnstijl. Let vooral even op het hoofd van IG-11, dat voorzien is van LED-verlichting. Prachtig!

Vanaf 30 januari 2021 verkrijgbaar (nu te reserveren).

Prijs en info:
Star Wars: The Mandalorian action figure IG-11 36cm – Hot Toys

Star Wars The Mandalorian Hot Toys IG-11 36cm figuur
Modern Myths Merchandise – Star Wars: The Mandalorian – Hot Toys IG-11

Star Wars: The Mandalorian ARTFX+ statue
Mandalorian 17cm – Kotobukiya

Heb je liever een beeldje van The Mandalorian dan een actiefiguur, kijk dan eens naar het Star Wars: The Mandalorian ARTFX+ statue Mandalorian 17cm van Kotobukiya. Prachtig gedetailleerd in mooie kleuren, met pistool in de hand en zijn geweer op de rug.

Vanaf 30 maart 2020 verkrijgbaar (nu te reserveren).

Prijs en info:
Star Wars: The Mandalorian ARTFX+ statue Mandalorian 17cm – Kotobukiya

Star Wars The Mandalorian ARTFX statue
Modern Myths Merchandise – Star Wars: The Mandalorian – Kotobukiya The Mandalorian

Star Wars: The Mandalorian ARTFX+ PVC statue
IG-11 22cm – Kotobukiya

Heb je liever een beeldje van de personages uit de The Mandalorian-serie dan een actiefiguur, kijk dan eens naar het Star Wars: The Mandalorian ARTFX+ PVC statue IG-11 22cm van Kotobukiya. Prachtig gedetailleerd in mooie kleuren, met pistool in de hand.

Vanaf 30 april 2020 verkrijgbaar (nu te reserveren).

Prijs en info:
Star Wars: The Mandalorian ARTFX+ PVC statue IG-11 22cm – Kotobukiya

Star Wars The Mandalorian ARTFX IG-11 statue
Modern Myths Merchandise – Star Wars: The Mandalorian – Kotobukiya IG-11

Star Wars: The Mandalorian – The Child knuffel – Mattel

Heb je al genoeg Funko  Pops! in huis, maar wil je toch ook een schattige ‘baby Yoda’ in je verzameling, dan helpt Mattel je uit de brand. De Star Wars: The Mandalorian The Child knuffel is een 28 cm grote pop die verpakt komt in zijn eigen hover crib. Niet alleen leuk voor je kinderen dus, maar dé belichaming van dit mysterieuze wezentje dat onze harten stal.

Perfect om in je verzameling te zetten, of gewoon om af en toe een knuffel te geven. Dichterbij de Force kom je niet.

De baby Yoda knuffel vind je voor € 29,99 op Zavvi.nl

Star Wars The Mandalorian Funko Pop! Mattel The Child knuffel - Baby Yoda 1
Star Wars: The Mandalorian – Mattel The Child knuffel

Star Wars: The Mandalorian boekensteunen – Gentle Giant

Heb je je huis al vol staan met actiefiguren of beeldjes? Niet getreurd, Gentle Giant heeft iets moois voor je in The Mandalorian-stijl: boekensteunen met het logo van de serie!

Het iconische insigne is verwerkt tot een prachtige set boekensteunen om je Star Wars-boeken, games, strips, blu-rays of natuurlijk andere series tussen te zetten. Wees er wel snel bij, want de boekensteunen zijn in beperkte oplage gemaakt en met de hand gegoten en geverfd. Echte verzamelobjecten dus.

Prijs en info:
Star Wars: The Mandalorian boekensteunen – Gentle Giant

Star Wars The Mandalorian Gentle Giant boekensteunen
Modern Myths Merchandise – Star Wars: The Mandalorian – Gentle Giant boekensteunen

Star Wars: Boba Fett Geeki Tikis beker

Voor de liefhebbers nog een grappige beker gebaseerd op de premiejager waar het allemaal mee begon: Boba Fett. Natuurlijk kijken we uit naar de verdere avonturen van de nieuwe Mandalorian, maar met deze Tiki-beker erbij wordt het kijken naar Disney+ helemaal een feestje!

Geschikt voor de bovenste lade van je afwasmachine.

Vanaf 30 januari 2020 beschikbaar (nu te reserveren).

Prijs en info:
Star Wars: Boba Fett Geeki Tikis beker

Star Wars Boba Fett Tiki beker
Modern Myths Merchandise – Star Wars: The Mandalorian – Geeki Tikis Boba Fett

In Modern Myths Merchandise geven we je regelmatig tips voor leuke geeky-cadeaus of om natuurlijk je eigen fantasy-verzameling mee uit te breiden. Duik mee in het aanbod van action figures, statues, gadgets, merchandise en andere hebbedingen! We linken al het moois in deze rubriek regelmatig naar door ons uitgezochte webwinkels. Door gebruik te maken van deze affiliate-links – herkenbaar aan de pijltjes – sponsor je Modern Myths bij je aankoop, zodat we onze gratis content kunnen blijven maken. Kijk binnenkort ook in onze webwinkel!

Meer mooie merchandise vind je in de rubriek Modern Myths Merchandise.

© 2019-2024 Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.