Orakel winactie - Thomas Olde Heuvelt - Modern Myths

Orakel winactie – Win de nieuwe Thomas Olde Heuvelt (UPDATE: Winnaars bekend)

Na HEX en Echo komt auteur Thomas Olde Heuvelt met een nieuw boek: Orakel. In dit mysterie keert Robert Grim uit HEX terug. In een bollenveld bij de duinen ligt een achttiende-eeuws zeilschip met de naam “Orakel”. Als er mensen beginnen te verdwijnen, moet alles op alles gezet worden om te achterhalen waar dit spookschip vandaan komt. Wil je dit onheilspellende boek winnen? Doe dan mee met onze Orakel winactie! 

Lees ook Roxans Orakel boekrecensie.

Orakel - Thomas Olde HeuveltOp een mistige winterochtend zien Luca Wolf en Emma Reich een achttiende-eeuws zeilschip in een bollenveld bij de duinen liggen. “Orakel”, staat er op de achtersteven. Het ligt er, in alle opzichten, verkeerd. Emma kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en gaat het luik op het hellende dek binnen. Niemand ziet haar nog terug. Luca blijft verbijsterd achter. Hij wilde haar wel achternagaan, maar iets hield hem tegen. De uitdrukking op haar gezicht toen ze door het luik ging, maakte hem bang.

Niet veel later zijn er elf mensen verdwenen, worden Luca en zijn moeder afgeschermd van de wereld vastgehouden en staan de geheime diensten voor een raadsel. Alles moet uit de kast worden gehaald om een mediastorm te voorkomen. Maar als men graaft in een ver verleden om het mysterie van de Orakel te ontrafelen, blijkt het schip een voorbode te zijn van iets onheilspellends…

De nieuwe Thomas Olde Heuvelt – Orakelis vanaf 23 maart verkrijgbaar in de boekwinkel.

Orakel winactie: win deze nieuwe bovennatuurlijke thriller van Thomas Olde Heuvelt

Probeer het mysterie van de Orakel te doorgronden en doe mee met onze Orakel prijsvraag. In samenwerking met uitgeverij Boekerij verloot Modern Myths in de Orakel winactie driemaal de nieuwe Thomas Olde Heuvelt!

Orakel - Thomas Olde Heuvelt

Zo doe je mee:

In deze Orakel winactie maak je dubbel kans op een boek door zowel antwoord te geven op onze Orakel winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 7 april geabonneerd is op onze nieuwsbrief en twee exemplaren onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Orakel winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een exemplaar. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Orakel winactie – De vragen:

1) In 2015 won Thomas Olde Heuvelt als eerste Nederlander een prestigieuze Hugo Award. Met welk verhaal sleepte hij deze sciencefictionprijs in de wacht?

2) Welke berg in de Alpen speelt een grote rol in Olde Heuvelts vorige boek, Echo?

A – Mont Blanc
B – Matterhorn
C – Mont Maudit

3) In HEX draait alles om de 16e eeuwse Wylerheks. Wat is de volledige naam van deze heks uit het dorpje Beek?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 7 april.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die de “Orakel” binnen zullen treden zijn:

L. Hoogervorst
R. van Ek
planting (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) The Day the World Turned Upside Down
2) Mont Maudit (C)
3) Katharina van Wyler

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2024 Modern Myths

Orakel winactie - Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.