The Hunt winactie - Modern Myths
Modern Myths Shop bordspellen variant 2

The Hunt winactie – Win Hilary Swank versus Betty Gilpin op blu-ray of dvd! (UPDATE: Winnaars bekend)

De Blumhouse thriller The Hunt deed vlak voor zijn release in 2019 nogal wat stof opwaaien. Niet alleen de Amerikaanse politiek bemoeide zich met het verhaal rond een stelletje rijkelui die voor de lol op een groepje “undesirables” jaagt, de film is uiteindelijk nooit in de bioscoop verschenen. Maar nu deze controversiële maatschappijkritische film op blu-ray en dvd is verschenen, krijg je alsnog de kans. Wil je hem winnen? Doe dan mee met onze The Hunt winactie en maak jacht op een exemplaar! 

Lees ook Daniels The Hunt recensie!

Twaalf personen – volslagen vreemden van elkaar – worden wakker op een open plek in het bos, zonder te weten hoe ze daar terecht zijn gekomen. Ze weten niet dat ze zijn uitgekozen voor… The Hunt. Intussen komt een groep rijkelui, bij elkaar gebracht via een duistere internet-complottheorie, voor de eerste keer bijeen op een afgelegen landhuis om voor de kick op mensen te jagen.

Deze maatschappijkritische thriller geproduceerd door Jason Blum (Get Out, The Purge) en geschreven door onder andere Damon Lindelof (Lost, Watchmen).

The Hunt is nu uit op blu-ray en dvd.

Hilary Swank en Betty Gilpin

The Hunt winactie: win deze thriller op blu-ray of dvd

Wakker je jachtinstinct aan en doe mee met onze The Hunt prijsvraag. In samenwerking met Universal Pictures Home Entertainment geeft Modern Myths in de The Hunt winactie deze controversiële, maatschappijkritische thriller 1x op blu-ray en 1x op dvd weg.

The Hunt winactie - prijzen

Zo doe je mee:

In deze The Hunt winactie maak je dubbel kans op een blu-ray of dvd door zowel antwoord te geven op onze The Hunt winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 25 oktober geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een exemplaar onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘The Hunt winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Geef daarbij even aan of je voorkeur uitgaat naar een blu-ray of een dvd.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een blu-ray of dvd. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

The Hunt winactie – De vragen:

1) In The Hunt kom je nogal wat verwijzingen tegen naar een wereldberoemd boek van George Orwell, waar ook harde maatschappijkritiek in het verhaal is verwerkt. Welk boek, dat voor een groot deel over varkens gaat, bedoelen we?

2) Hilary Swanks eerste rol was in een film die ook draait om de jacht. De jacht op vampiers. Ze speelde hierin het personage Kimberly. Welke film bedoelen we?

3) Betty Gilpin kon je dit jaar ook in een horrorfilm zien die geproduceerd is door Sam Raimi (Evil Dead). Deze film is min of meer een remake van een bekende horror-franchise, namelijk:

A – Child’s Play
B – Halloween
C – The Grudge

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 25 oktober.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die met de buit naar huis gaan zijn:

Blu-ray: M. Driessen (nieuwsbrief abonnee)
Dvd: L. Boshuizen

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Animal Farm
  2. Buffy the Vampire Slayer
  3. C – The Grudge

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

Bekijk hier een trailer van The Hunt:

© 2019-2021 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Universal Pictures

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise