Universal horror dvd winactie - Modern Myths

Universal horror dvd winactie – win The Lighthouse en The Invisible Man! (UPDATE: winnaars bekend)

Filmmaatschappij Universal is de eerste naam die je noemt als het om monsterfilms gaat. Klassiekers als The Mummy, Dracula, Frankenstein en The Wolf Man kent iedereen. Ook The Invisible Man hoort in dat rijtje thuis. Elisabeth Moss krijgt met hem te maken in deze gelijknamige nieuwe film op dvd van Blumhouse Productions. Daarnaast bracht Universal deze maand The Lighthouse uit, een claustrofobische horror waarin twee vuurtorenwachters op hun eiland vastzitten in een niet-aflatende storm. De mannen zitten te dicht op elkaars lip en worden langzamerhand gek. Of waren ze dat al? Vier deze horrormaand met ons mee en maak in onze Universal horror dvd winactie kans op een dvd-pakket met zowel The Lighthouse als The Invisible Man. Kortom, ongezien en waanzinnig spannend! 

Lees binnenkort Andrés The Invisible Man op dvd recensie. Lees ook Dirks The Lighthouse op dvd recensie en/of Jeroens The Lighthouse bioscooprecensie. Meer weten over H.P. Lovecraft en bijgeloof op zee? Lees Silvias Lovecraft-achtergrondartikel en Andrés achtergrond over Zeemanslegendes.

The Lighthouse blu-ray dvd winactie - blu-ray packshotIn The Lighthouse van regisseur Robert Eggers (The VVitch: A New-England Folktale) hebben twee ‘wickies’ – vuurtorenwachters – dienst op een afgelegen eiland. De mannen, Willem Dafoe (Aquaman, Spider-Man) en Robert Pattinson (Twilight, The Batman), zitten gevangen door een storm die maar niet voorbij schijnt te gaan. In barre omstandigheden zijn ze aan elkaar overgeleverd, wat leidt tot een ware kwelling. In een Lovecraftiaans stormachtige film vol zeemanslegendes, mythologie en een onontkoombaar drama, worden je zintuigen geteisterd. De woorden, beelden en de herrie in deze indringende film zullen je lang bijblijven. Kortom, een meesterwerkje.

The Invisible Man recensie - dvd packshotWat je niet kan zien, kan je toch pijn doen. In The Invisible Man speelt Elisabeth Moss (Us, The Handmaid’s Tale, Light of My Life) Cecilia Kass in een angstaanjagend horrorverhaal over obsessie. Als de gewelddadige ex van Cecilia zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Na enkele bizarre toevalligheden met dodelijke afloop realiseert Cecilia zich dat de levens van haar vrienden en familie in gevaar zijn. Langzaam begint ze door te draaien, terwijl zij wanhopig probeert te bewijzen dat ze achterna gezeten wordt door iemand die door niemand gezien kan worden.

The Lighthouse en The Invisible Man zijn nu verkrijgbaar op blu-ray, dvd en/of 4K UHD.

Universal horror dvd winactie - The Lighthouse en The Invisible Man

Universal horror dvd winactie:
Maak kans op een dvd-pakket

Trotseer ongezien de storm en doe mee met onze Universal horror dvd-prijsvraag. In samenwerking met Universal Pictures Home Entertainment geeft Modern Myths in de Universal horror dvd winactie 2x een dvd-pakket met The Lighthouse en The Invisible Man weg.

Universal horror dvd winactie - prijzen

Zo doe je mee:

In deze Universal horror dvd winactie ding je mee naar een dvd-pakket door je te abonneren op onze nieuwsbrief, zodat je voortaan op de hoogte blijft van al onze winacties. We verloten de dvd-pakketten onder iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief. Ben je dus al ingeschreven, dan ding je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 6 augustus.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE

En de winnaars die binnenkort een ongezien waanzinnig griezelavondje kunnen organiseren zijn:

Stiertje en Janna

Gefeliciteerd! Het filmpakket komt zo snel mogelijk jullie kant op.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

Bekijk hier de trailer van The Lighthouse:

En hier de trailer van The Invisible Man:

© 2019-2023 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Universal Pictures

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

40 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.