Morbius winactie - Modern Myths
Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise

Morbius winactie – Win vrijkaartjes en een goodie pakket om in te bijten! (UPDATE: winnaars bekend)

Na Venom wordt het Sony Spider-Man universum uitgebreid met een nieuwe solo anti-held. Ditmaal is het acteur Jared Leto (Requiem for a Dream) die als Dr. Michael Morbius transformeert in een klassieke Spider-Man schurk. Als de levende vampier Morbius moet hij een remedie tegen zijn bloeddorst zien te vinden, of accepteren wie hij geworden is. Wil je dit gekwelde personage in de bioscoop zien? Doe dan mee met onze Morbius winactie. Je maakt kans op vrijkaartjes en een bloederig goed goodie pakket! 

In de nieuwe superhelden actie-thriller Morbius speelt Oscarwinnaar Jared Leto (Requiem for a Dream, Blade Runner 2049, Suicide Squad) een van Marvels meest intrigerende personages: anti-held en wetenschapper Michael Morbius.

Dr. Morbius is ernstig ziek en kampt met een zeldzame bloedaandoening. Hij is erop gebrand om deze ziekte te overwinnen en anderen die er ook onder lijden te helpen. Wanhopig neemt hij een grote gok met een experimenteel geneesmiddel. Wat in eerste instantie een groot succes lijkt, blijkt al snel een remedie te zijn die mogelijk nog erger is dan de ziekte. De superheldenthriller Morbius is geregisseerd door Daniel Espinosa (Life, Safe House).

Morbius draait nu in de bioscoop.

Jared Leto als Dr. Michael Morbius

Morbius winactie – Win vrijkaartjes en een goodie pakket

Zet je tanden in onze Morbius prijsvraag! Modern Myths geeft twee keer twee vrijkaartjes weg in samenwerking met Universal Pictures. Daarbij krijg je ook een leuk goodie pakket, bestaande uit een portemonnee, tas en beker!

Morbius recensie - poster

Zo doe je mee:

In deze Morbius winactie maak je dubbel kans op de vrijkaartjes met goodie pakket door zowel antwoord te geven op onze Morbius winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten twee vrijkaartjes met goodies onder iedereen die op 30 april geabonneerd is op onze nieuwsbrief en twee kaartjes met goodies onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Morbius winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Ben je enthousiast over deze winactie? Volg ons dan op onze social media kanalen en reageer op de winactie-post.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar de vrijkaartjes en een hoodie. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Morbius winactie – De vragen:

1) In welk nummer van Spider-Man verscheen Morbius voor het eerst?

A – The Amazing Spider-Man #299 uit 1988
B – The Amazing Spider-Man #101 uit 1971
C – The Amazing Spider-Man #3 uit 1963

2) Aan het begin van Morbius zie je een vrachtschip met de naam Murnau. Dit is een knipoog naar regisseur F.W. Murnau die bekend staat om welke aan Morbius gerelateerde film?

3) In Morbius speelt een acteur die ook bekend is als Doctor Who. Eerder zagen we Doctor Who-acteurs Christopher Eccleston als Malekith in Thor: The Dark World en David Tennant als de Purple Man in Jessica Jones. Welke Doctor Who-acteur speelt in Morbius?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 30 april.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

Zonder verder geblah blah blah: de winnaars van onze Morbius winactie:

M. Holland en N. Rulles (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De kaartjes met goodies komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) B (A = Venom en C = Dr. Octopus)
2) Nosferatu
3) Matt Smith

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2022-2024 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Universal Pictures

Jared Leto in Morbius

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

  • Films en seriesFilms en series
  • BoekenBoeken