A Quiet Place Day One winactie

A Quiet Place: Day One winactie – Laat van je horen als je vrijkaartjes wil! (UPDATE: Winnaars bekend)

De sciencefiction horrorfilm A Quiet Place was in 2018 een aangename verrassing waarin een buitenaardse invasie op een andere manier aan bod kwam dan gewoonlijk. Je volgde de familie Abbott die enkel kon overleven als ze muisstil hun dagelijkse gang gingen. Elk geluidje trok de moorddadige aliens die rondslopen namelijk aan. En als je dan een baby krijgt, wordt de uitdaging nog groter. In 2020 verscheen A Quiet Place Part II die ook prima was. Maar nu gaan we met A Quiet Place: Day One terug in de tijd naar de dag dat de aliens voor het eerst op aarde verschenen. Wil je zelf zien (en horen) wat er toen gebeurde? Doe dan mee met onze A Quiet Place: Day One winactie en maak kans op twee vrijkaartjes! 

Lees ook onze A Quiet Place: Day One recensie.

Paramount Pictures en Universal Pictures doen erg geheimzinnig over de prequel A Quiet Place: Day One. Tot nu toe krijgen we niets anders te zien dan de zin “Experience the day the world went quiet”. Nu zegt dat natuurlijk eigenlijk al genoeg, want in combinatie met de trailer is het duidelijk dat we teruggaan in de tijd naar het moment waarop de aarde wordt geïnfiltreerd door de moordzuchtige aliens die de familie Abbott zo dwars zitten in de eerdere twee delen A Quiet Place en A Quiet Place Part II.

Ditmaal gaan we dus terug naar de eerste dag van de buitenaardse invasie en volgen we onder andere Lupita Nyong’o (Us, Black Panther: Wakanda Forever), Joseph Quinn (Overlord, Stranger Things) en Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy, Shazam!, Rebel Moon) in hun pogingen te overleven. Regisseur Michael Sarnoski (Pig, That) zorgt ditmaal voor het spektakel, gebaseerd op het verhaal van hemzelf en John Krasinski. Meer kunnen we je op het moment dus niet vertellen, maar wil je dit sciencefiction horror avontuur zelf meemaken, doe dan mee met deze winactie!

A Quiet Place: Day One draait vanaf 27 juni in de bioscoop.

Djimon Hounsou als Henri en Lupita Nyong'o als Samira in A Quiet Place Day One

A Quiet Place: Day One winactie – Win twee vrijkaartjes

Zit niet (muis)stil, maar laat van je horen en doe mee met onze A Quiet Place: Day One prijsvraag! Modern Myths geeft in samenwerking met Universal Pictures drie keer twee vrijkaartjes weg voor deze prequel horrorfilm!

A Quiet Place Day One recensie - Poster

Zo doe je mee:

In deze A Quiet Place: Day One winactie maak je dubbel kans op de vrijkaartjes door zowel antwoord te geven op onze A Quiet Place: Day One winactie-vragen én door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. We verloten twee vrijkaartjes onder iedereen die op 30 juni 2024 geabonneerd is op onze nieuwsbrief en twee keer twee kaartjes onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘A Quiet Place: Day One winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Ben je enthousiast over deze winactie? Volg ons dan op onze social media kanalen en reageer op de winactie-post.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar de vrijkaartjes. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in en doe mee met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

A Quiet Place: Day One winactie – De vragen:

1) In 2018 schreef en regisseerde acteur John Krasinksi (The Office, Jack Ryan) de scifi horror A Quiet Place. Samen met zijn vrouw Emily Blunt (Oppenheimer, Jungle Cruise) speelde hij er ook een hoofdrol in. Of Krasinski in deze prequel ook een cameo heeft, weten we nog niet. Maar in de Marvel superheldenfilm Doctor Strange in the Multiverse of Madness had hij wel een cameo. Als welke klassieke Marvel superheld verscheen hij ten tonele?

2) Actrice Lupita Nyong’o heeft ook eerder een rol gehad in het Marvel Cinematic Universe en is ook zeker geen vreemde als het om sciencefiction gaat. Wie speelt zij in het Star Wars universum?

3) En ook acteur Joseph Quinn tot slot heeft eerder te maken gehad met horror monsters in de populaire Netflix-serie Stranger Things. Hoe heet zijn excentrieke personage in het vierde seizoen van Stranger Things?

Modern Myths verloot de vrijkaartjes onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 30 juni 2024.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die terug naar het begin mogen zijn:

V. Tervooren, J. de Rie en E. de Backer (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De vrijkaartjes komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) John Krasinksi verscheen als Reed Richards – Mr. Fantastic van de Fantastic Four – in Doctor Strange in the Multiverse of Madness
2) Lupita Nyong’o is te zien als Maz Kanata in het Star Wars universum
3) Joseph Quinn ken je als Eddie Munson uit Stranger Things

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2024-2024 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Universal Pictures

A Quiet Place prequel

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.