Freaky winactie – Modern Myths

Freaky winactie – Speel de vermoorde onschuld op blu-ray of dvd! (Update: Winnaars bekend)

Gedaanteverwisselingen en het omdraaien van rolpatronen zorgen altijd voor komische situaties. Zo ook in Freaky – nu op blu-ray en dvd. Maar in het geval van deze Blumhouse-thriller komt er ook heel wat bloed bij kijken. De gedaanteverwisseling vindt ditmaal namelijk plaats tussen een high school girl en een seriemoordenaar! Wil je zelf zien waar dat allemaal toe leidt? Doe dan mee met onze Freaky winactie. Je maakt kans op een blu-ray of dvd! 

Lees ook Daniels Freaky recensie.

In de spannende thriller Freaky van producent Jason Blum wisselt high school girl Millie Kessler (Kathryn Newton (Detective PikachuSupernatural)) van lichaam met de meedogenloze seriemoordenaar “The Butcher”. De mystieke, oude dolk van The Butcher (Vince Vaughn (The Break-Up, Psycho, True Detective)) zorgt ervoor dat hij en Millie wakker worden in elkaars lichaam. Millie ontdekt vervolgens dat ze slechts 24 uur de tijd heeft om te voorkomen dat ze permanent gevangen blijft in het lichaam van de moordlustige psychopaat.

Het grootste obstakel hierbij is dat ze nu het uiterlijk heeft van een maniak van middelbare leeftijd, die het doelwit is van een klopjacht in de hele stad. Ondertussen ziet The Butcher eruit als een knappe, jonge meid, hunkerend naar een bloedbad tijdens Homecoming. Met hulp van haar vrienden – Nyla , Joshua en haar “crush” Booker – racet Millie tegen de klok om de vloek te verbreken. En The Butcher ontdekt inmiddels dat het hebben van een vrouwelijk tienerlichaam de perfecte dekking is voor een bloederige moordpartij…

Freaky is nu verkrijgbaar op blu-ray en dvd.

Freaky recensie - bodyswap

Freaky winactie – Win een blu-ray of dvd

Help Millie met het verslaan van The Butcher en doe mee met onze Freaky prijsvraag. Modern Myths geeft deze bloederig komische thriller in samenwerking met Universal Pictures tweemaal op blu-ray en eenmaal op dvd weg!

Freaky winactie - prijzen

Zo doe je mee:

In deze Freaky winactie maak je dubbel kans op een blu-ray of dvd door zowel antwoord te geven op onze Freaky winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar van de blu-ray of dvd onder iedereen die op 15 december geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een blu-ray of dvd onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Freaky winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Geef daarbij even aan of je voorkeur uitgaat naar een blu-ray of een dvd.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een blu-ray of dvd. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Freaky winactie – De vragen:

1) Freaky is geschreven en geregisseerd door Christopher Landon. Het is niet de enige komische thriller/horror met een jonge leerlinge die hij voor Blumhouse heeft gemaakt. Hoe heet zijn andere project in deze stijl voor de horror productie studio, waar inmiddels twee films van verschenen zijn?

2) Actrice Kathryn Newton heeft eerder in een horrorfilm gespeeld, toevallig in eentje uit dezelfde serie als waarvan ook regisseur Christopher Landon een deel heeft geregisseerd. Welke horrorfilmserie bedoelen we?

3) En acteur Vince Vaughn tot slot staat bekend om veel komedies, maar heeft ook eerder in griezelfilms gespeeld. Hoe heet het bekende personage dat hij in 1998 speelde in de remake van een horrorklassieker uit de jaren 60?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 15 december.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die uit hun dak kunnen gaan met een blu-ray of dvd zijn:

Blu-ray: C. Jansen en Fantasy4ever (nieuwsbrief abonnee)
Dvd: A. van Dijk

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Happy Death Day
2) Paranormal Activity
3) Norman Bates (Psycho)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2022 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Universal Pictures

Freaky recensie - Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

4 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise