The Batman winactie - Modern Myths

The Batman winactie – Win de Batman op dvd of 4K UHD! (UPDATE: Winnaars bekend)

Na de populaire “Dark Knight” trilogie van Christopher Nolan was het de vraag of Batman opnieuw zo succesvol terug zou keren op het witte doek. Maar met The Batman wist regisseur Matt Reeves (Dawn of the Planet of the Apes) ons meteen te overtuigen. Dat komt ook zeker door acteur Robert Pattinson als Bruce Wayne/Batman en de duistere, indringende wijze waarop Gotham City wordt neergezet. Wil je deze nieuwe Batman-film in je filmcollectie hebben? Doe dan mee met onze The Batman winactie! 

Lees ook Dirks The Batman blu-ray recensie of zijn The Batman bioscoop recensie. Meer Batman? Lees ook Andrés Tim Burton Batman 4K recensie.

Wanneer een moordenaar het op sadistische wijze gemunt heeft op de elite van Gotham City, leidt een spoor van cryptische aanwijzingen Batman (Robert Pattinson (Twilight, TenetThe Lighthouse)) naar de onderwereld. Daar komt hij in contact met Catwoman, de Penguin, Carmine Falcone en de Riddler.

Als het bewijs duidelijkere vormen begint aan te nemen, komen de grootse plannen van Batmans tegenstander aan het licht. De Dark Knight moet nieuwe samenwerkingen aangaan, de dader ontmaskeren en afrekenen met het machtsmisbruik en de corruptie waar Gotham City al zo lang onder lijdt. Kan Bruce Wayne een nieuwe betekenis aan zijn alter ego Batman geven?

The Batman is nu verkrijgbaar op blu-ray, dvd en 4K UHD.

De nieuwe Batmobile

The Batman winactie – Win een dvd of 4K UHD

Word een wreker van de nacht en doe mee met onze The Batman prijsvraag! Modern Myths geeft een dvd en een 4K UHD weg in samenwerking met Warner Bros!

The Batman HE winactie - prijzen

Zo doe je mee:

In deze The Batman winactie maak je dubbel kans op de dvd of 4K UHD door zowel antwoord te geven op onze The Batman winactie-vragen én door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 21 augustus geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een exemplaar onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden! Geef daarbij even aan of je voorkeur uitgaat naar de dvd of de 4K UHD.

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘The Batman winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Ben je enthousiast over deze winactie? Volg ons dan op onze social media kanalen en reageer op de winactie-post.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar de dvd of 4K UHD. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

The Batman winactie – De vragen:

1) In 2005 speelde Robert Pattinson ook in een populaire Warner Bros filmreeks. Namelijk in die van Harry Potter. In welk deel zit Pattinson en hoe heet zijn personage?

2) Acteur Colin Farrell zet in The Batman een briljante Penguin neer. In 2003 speelde hij ook al een (minder bekende) superschurk, maar toen eentje uit het Marvel stripuniversum. Welke superschurk speelde hij? Bonusvraag: Hoe heet de superheld waartegen Farrell het in die film opneemt en welke acteur speelt hem? Hint: die acteur heeft ook als Batman gespeeld!

3) Batmans trouwe butler Alfred wordt in deze film door acteur Andy Serkis gespeeld. Inmiddels timmert hij ook als regisseur aan de weg. Welke (anti-)superheldenfilm regisseerde hij in 2021, waarvan het derde deel al in voorbereiding is?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 21 augustus.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die Robert Pattinson als de Batman thuisgestuurd krijgen zijn:

4K UHD: M. Henneker en Dvd: C. van Tienen (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! The Batman komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Pattinson speelde in Harry Potter and the Goblet of Fire als Cedric Diggory
2) Farrell speelde als Bullseye in Daredevil, met Ben Affleck als Matt Murdock/Daredevil
3) Venom: Let there be Carnage

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2022-2024 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Warner Bros

The Batman blu-ray

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.